bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet mükemmel[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 değil[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 piyasa.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mükemmel ötesi ya nsl beyenmezsiniz
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bütün krolarin cep telefonlarnda dilinde bu şarkı war..bi özelligi yok benje.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bizcede değil onca öyle[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: phrygia, 26 Aralık 2005 20:18 tarihinde demiş ki: bütün krolarin cep telefonlarnda dilinde bu şarkı war..bi özelligi yok benje. özellik ? ha elit olmalı değil mi? önemli olan müzik değil zaten. gömlek giymiş göğsünü açmış biri dinliyorsa bitmiştir o müziğin özelliği Yapanı ne kadar sanatçı olursa olsun Yapılan iş ne kadar güzel olursa olsun biter. kıçımın kenarı diye bi şarkı yapsalar süper olucak[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kroda olmasada zewk meselesi ben sefmiorm sefenede lafım yok banene.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 demek ki neymiş ? Konuşmadan önce düşünücekmişiz? Dilimize geleni kusarsak olmaz. Sen beğenmezsin o beğenir ama beğenenleri kro beğenmeyenleri elit tabaka diye ayırmak saçma.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ne tarz bu "seksendört" ? Herkes bir övüyor bir övüyor, merak ettim.[signature][hline]Tomoe
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bLackcha0s, 26 Aralık 2005 20:25 tarihinde demiş ki: demek ki neymiş ? Konuşmadan önce düşünücekmişiz? Dilimize geleni kusarsak olmaz. Sen beğenmezsin o beğenir ama beğenenleri kro beğenmeyenleri elit tabaka diye ayırmak saçma. adam beğenenler krodur mu demiş? hızlandırılmış edebiyat kurslarına yazıl bence. krolar da görmüş melodiyi ve kroların ceplerinde var demiş.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sebmiyorum, sanki arabesk rock...
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 IYYY iğrenç yaa.Böyle gereksiz gruplara şans veriyorlar ulan.Deliriyorum yaaa...[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi.
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tejekkür ederm.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bencede igrenç.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 KUSTUUUKKK YETEEEARRRR önce YALIN !!! sonra İREM !!! sonra Grup84 !!! Hepsi telefonlarla ünlü oldu ne pis bişimiş bu yaa... Hastalık gibi yayilıoo... ama şarkı fena diil :P[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yozlaştık..Arabesk sözler 2 cıncın'la rock oluverdi ses çıkarmadık..Duyguların en yücesidir aşk dedik şarkılar aşkla ilgili olmalı zaten dedik ama aşk'ı acı çekmek olarak verdiler bize müzik diye..Mutlu aşk yok mudur hiç,arabesk'e ııy diyip arabesk'in kralını yapan birbirinin türevi guruplar?[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 neden 84? Neden 3425 deil de 84?[signature][hline]Order Within Chaos....
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 84 dogumlulardır belki;)[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla...
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: BulletRide, 26 Aralık 2005 20:46 tarihinde demiş ki: Yozlaştık..Arabesk sözler 2 cıncın'la rock oluverdi ses çıkarmadık..Duyguların en yücesidir aşk dedik şarkılar aşkla ilgili olmalı zaten dedik ama aşk'ı acı çekmek olarak verdiler bize müzik diye..Mutlu aşk yok mudur hiç,arabesk'e ııy diyip arabesk'in kralını yapan birbirinin türevi guruplar? Haklısın ama haklısın diyemiorum cunku bunu dersem Sagopa da bunu yapıo ve sound u güzel... Şöyle diyelim 1 tane yok mu farklı yapan nie tek düze ??? Nie tuttugu zmn bişi gerisi tren vagonu gibi ayni gelio ...[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Asgard, 26 Aralık 2005 20:48 tarihinde demiş ki: 84 dogumlulardır belki;) mutlaka.. ayrıca 1984'ün özel bir anlamı var.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sagopa'yı falan karıştırma bence konu şu an türkçe rock'ın üzerinden gidiyor.. Tabiki acı teması iş yapar,bende sevgilimi özledğimde kavga ettiğimde,aram kötü olduğunda dinliyorum bazen ama mesela türk diyorsak Vega dinliyorum...(ilk aklıma gelen) Sevenleri mevcutta biliyorum ama "Kaderimde bu da mı varmış" falan gibi sözler direk arabesk be arkadaşım..Arabesk sevmediğimden de böyle diyor olabilirim çünkü adından da anlaşılır bir arap ezgisidir arabesk benim kültürümde,literatürümde yok..Bir ege türküsüyle dertlenmek varken,bu adamların pek bir işlevi olmaz benim dünyamda[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
Öne çıkan mesajlar