Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 en son formattan sonra pegballa girerken bilgisayar bisiler yukledi ve simdi her actigimda masaustumde CLICK ME! die buyuk harflerle bi exe dosyası cıkıyo..trojan virus hedesinden tırstıgımdan acmiyorum dosyayı..nsaı kurtulucam ben bu zımbırtıdan ya ;([hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Onu çalıştıran dosyayı bul (ctrl+alt+del) ve nerde durduguna bak. Daha sonra googleda arat bakalım neymiş ve en sonunda o exeyi direk sil :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ctrl alt del'den nası bulucam ki?cunku program calismio ve ctrl alt del yapinca ne ise yaradigini bilmedigim bi ton program cıkıyo karsima ;) nortonla falan arattım virus deil..trojan olsa da bulurdu heralde..uyuz bisey ya zararı yok calistirmayinca ama cok siddetli sekilde sinir bozuyo ;)[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ayıpçı sitelerden indirilmiş dialer tipi şeylerden olabilir. aman diyim. spyware adware tipi bişey olabilir (mi? bilmiyorum pek açıkçası) ad-aware ile bi tarama yaptır bi de[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 O ekranı açan bi program olmalı onu bulup inceliceksin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 yok kender ole ayıp sitele ilgili bisi oldunu sanmıorum cunku hic girmedim ve benden baska kullanan da yok neyse ya bole yasamaya alısmaya calısiiim bakim oldu oldu eger sinir krizi gecirirsem bi hal caresine bakıcaz ;) bide yeni topic acmiyim burdan soriim norton 2003 kurulu bende..ve norton benim geri donusum kutumu degistirmis benden habersiz ;) windows me kullanıorum..ama ben eski geri donusum kutumu istiyorum,hani su geri donusum kutusunu bosalt fln ;) bunda norton protected recylce bin yazıo istemiorum ben onu.. zaten pek bi bilgim yok onla ilgili..bi faydası varmıdır?eski klasik geri donusum kutusuna gore bi avantajı dezavantajı falan varmı varsa nedir?kullanan varmı?[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bak o bizdede vardı cafede. tam olarak bizde iblmiyoduk ama bi zararı yoktu trojan oldunu sanmıyoruz. Click me! diyo tıklıyosun o kdar ama kaldıramamıştık aslında uraşmadıkta :)[hline]22 Agustos 2003 wildpervert: asudgasudhas7udahsda dopis : buna zati bak kari g*tunu acti desen SDDSDSDLFJSDKOJFSDJHFNSDKJHFSDKJ yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar