Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skateboard kullanan varmı ? show time

deathcore

Öne çıkan mesajlar

said:
deathcore, 23 Aralık 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
zero'lar iyidir tekerleğini upgrade yapman lagzım cok dayanıksız tekerlekleri var bizim arkınki 3 gunde yarıldı bu arada seninki 2 yıllık felan :D boyle cizik mizik gorunce ilk kaykaylarım aklıma geldi :lol:

underground modifiye. wow.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Sosyal ağlarda paylaş

bizde biniyoruz. hatta mazceralarımız var.. evde kaykay yapmak ve dersleri adında vidiolarımız var. yollarım isteyen olursa :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

milletimizden öküzce dawranışlar yine sergilenmiş heryerde olduğu gibi neyse ben uzatmadan,
ben kaymıyorum şu an ama ilgileniyorum, sadece ollie yaparım o da yeter bana :) param olunca sk8ware'dan alcam bi complete ama yaza anca heralde. bu arada resimleri beğendim ankara'da böyle yerler yok şükredin valla[signature][hline]awww stifler's moooom!
Sosyal ağlarda paylaş

yakında salvarla kayıcam asırı rahat ediyormusuz arkadas dedi[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-SiD-, 26 Aralık 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
eyw fistanım cnm...

Abi herif Skater cıktı iimi ;d Ama rampacı tabi adam biz street takılıoz.Yaşasın Street Açıoz Exploited dı Guano apes dı sum 41 dı bilmemne Ver gaz aygaz.

ıı yanlıs dusunce sk8 yaparken dinlenilecek gaz muzikler :
sick of it all : call to arms,america
hatebreed : doomsayer ,ı will be heard[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

ahahha boardlar karıstı noluyor[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...