Daniel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaslar programı sorunsuz kullanıyordum ancak simdi dns sec tusuna bastım ve Servis sağlayıcının öngördüğü sunucu kullanılıyor. , Listedeki sunuculardan testi geçebilen olmadı. hatasını aldım napıcam[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 up[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
kickass Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yeni versionu cıktı onu indir kullan eskisi calısmıyor[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aslında programı yazana göre sorun değil ama bana göre sorun. Ben yeni programı kurmak istemiyorum. Net istatistik programına falan ihtiyacım yok benim DNS düzenleyici programa ihtiyacım var. Ayrıca update etmezsek DNS ayarının yapılmaması nasıl bir zihniyettir onu anlamadım. İstemiyorum kardeşim diğer programı kurmak.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 diger program diyorsunda diger program diye bir sey yok diger program tamamen farklı bisey kotalı adsller icin kota bilgilerini falan veriyor update etmesi de ayrı bir sorun[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şuan düzeldi.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Öne çıkan mesajlar