Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Nedir bu slice? Siilahımı dilimletmem ben kimseye. Kim slice ediyo nasıl ediyo? Geçende Urzadaki silah npclere 700 falan koyuyodu. Ben hala 40-70 vuran silahlarla oynuyorum. Bunlar çok pahalı şeyler mi? 30-40K falan mı da ben bulamıyorum/alamıyorum bir türlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bildiğim kadarıyla silahlar sadece smuggler mesleği tarafından slice edilebiliyor.silahını veriyorsun bir smugglera oda (belli bir ücret karşılığında tabii)silahının damage atış hızı vs. gibi özelliklerini yaklaşık %30 felan arttıran (gene emin değilim tabii %100de olabilir) slice işlemini uyguluyor.ama slice yaparken fail edermi , ederse silahına kalıcı zarar verirmi orasını bilmiyorum...(ulan ben ne adammışım be daha kutu gelmeden çözdüm oyunun olayını :P)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Slice demek,Han Solo gibi silahı customize etmek demek :).Bu olay sadece smugglerlar tarafından yapılır.%50 şansla dmg artar,%50 şansla speed artabilir,veya eğer yeteneği az ise fail edebilir.BU artışlar %15-%30 arası olur.Master smugglerlar genelde %26-%30 arası yaparlar ve hiç fail etmezler.Bu işlem sırasında silaha bir zarar gelmez ancak silah daha çabuk eskiyebilir.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 şu halde silahlarımı ücreti karşılığı dilimleyebilecek bir smuggler var mı aramızda? (kettemoor server) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 kettemorda olduğun sürece türklerden pek bi fayda göremezsin[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Aman yarabbi ne koymuş lafı be Eclipsedeyim sırf sizin hatrınıza loss sux ne bleim bilg sux[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 smuggler fail ederse olan kendi eşyalarına olur ... kendi eşyalarını kaybeder silahta bi' sorun olmaz... slice edilen eşyalar normalden daha hızlı eskiyebilir ; bu bi' bug gibi bu sorun siz de olabilir de olmayabilir de .. ayrıca güvenmediğiniz kişilere itemlarınızı vermeyin slice için ; çünkü oyunda bu yolla silah ve armorları yürütmek baya yaygınlaştı ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: elesso, 21 August 2003 15:10 tarihinde demiş ki: kettemorda olduğun sürece türklerden pek bi fayda göremezsin[hline]Eclipse:Eive Ikeste yok yok goruluyo mesela bende kettemoordayım ve smugglerım :) bekle gunn az kaldı yakında başlıyorum weapon slice işlemlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aslanım pop, sen olmasan kim dilimleyecek bu silahları, koparıp koparıp yiyoruz mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hehe bende kettemoor da tailorum sana kilif dikerim silahin icin soyle gumus islemeli kabzasi disardan gozukur kemerine taktiinda felan islemeli muskali felan...[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aman sabahlar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya bende oynamak istiyorum, bende böyle muhabbet etmek istiyorum, bende silahı mı dilimletmek, newbie olduğum oyunda salak newbie likler yapmak istiyorum... :([hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ufak bir not bu dilimler max %30 degil %35 lik parcalarada ayrilabiliyor , ama benim gibi colde kutup ayisi kesfedicek kadar yetenekliyseniz master smugllerlar %32 dilim yapana kadar 4 dx2 satın alırsınız !! ilk 3 master smuggler %20 altinda dilimlere ayirdilarda. Neyse %32 ile oturup hanım cocuklar afiyetle yiyoruz.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: Popeye, 21 August 2003 18:53 tarihinde demiş ki: said: elesso, 21 August 2003 15:10 tarihinde demiş ki: kettemorda olduğun sürece türklerden pek bi fayda göremezsin[hline]Eclipse:Eive Ikeste yok yok goruluyo mesela bende kettemoordayım ve smugglerım :) bekle gunn az kaldı yakında başlıyorum weapon slice işlemlerine Hadi hadi abi biraz acele edin allala... bide master weaponsmith lazım kettemoor a hadi daha hızlı daha... Ayrıca kettemoor da şu anda aktif oynayan benim bildiğim 20 kişi filan var sanırım Türk.[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 aynı kutup ayısıyla aynı yerde ben de karşılaştım enaxa. bi yakalarsam o ayıyı var yaaa...[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ehe sen dur sufi o kutup ayılari seni yakaliyor zaten en ummadıgın zamanda mesela 120k lık heavy harvester yaparken filan :([hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 peki bu kutup ayısı guild hall yaparken yakalarsa nasıl olur :( arkadaşı yakaladıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 :([hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar