Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşitme Kaybı

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bu olayı nasıl farkedebiliriz? Sanki bende biraz işitme kaybı varmış gibi geliyor. Bazı arkadaşların konuşmalarını anlamıyorum falan. Müziği sanki doğrudürüst duymuyormuşum gibi geliyor. Bugün bir arkadaşım da farketti,"sen duyamıyormusun? Kulaklarında bir problem olabilir" diye uyardı. Doktora gitmeden anlamanın yolu yok mu işitme kaybını?[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Free Domain
Sosyal ağlarda paylaş

cokmu yuksek sesın oldugu mekanlardasın?Bar,stüdyo vs.?[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

deneme yap bir kaç kere ama yinede doktora görünmezlisin şayet böyle bir durum varsa duyma zorluğu bu görme bozukluğuda olabilir bu insanın başarısını daha engelleyen bir faktördür(algılama zorluğundan dolayı)[signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61
Sosyal ağlarda paylaş

iki, üç kişi ile test edebilirsin ehliyet için muayeneye gittiğinde yaptıkları gibi.
bi kişi 6-7 metre uzaktan ağzını kitap vs ile kapatarak sana ilerden fısıltıyla sorular sorabilir. yanındaki kişiler duyuyor ve sen sorulara cevap veremiyorsan kulakların az işitiyor olabilir.karşılaştırmalı test en mantıklı yoldur.
işitme kaybı olacagını sanmıyorum genç yaşta tıkanmış olabilir.yıkarlar bi güzel :) ya da vakumlarlar. korkma.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Sosyal ağlarda paylaş

bak belki kulaanın içidolmuştur hanioluyo ya bilmiorum tıbbi adını fln da.. hastanede bi alet sokuolar.. hava ile çekio kuağın içindekileri.. ama irenç bi acı verio o ses.. böle vişşuuvv ciiuvv fln di.. benm gözlerimden yaş gelmişti bitene kadar..
başka versiyonunda da kullan için bi damla verioalr sonra da 1 hafta sonra fln gidiosun kulağına su basıolar o su tazikle girip çıkıo sonra da ne varsa suyala birlikte çıkıo.. beynime su girmişti sanki.. bi baktır kardeş..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...