Sensible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu olayı nasıl farkedebiliriz? Sanki bende biraz işitme kaybı varmış gibi geliyor. Bazı arkadaşların konuşmalarını anlamıyorum falan. Müziği sanki doğrudürüst duymuyormuşum gibi geliyor. Bugün bir arkadaşım da farketti,"sen duyamıyormusun? Kulaklarında bir problem olabilir" diye uyardı. Doktora gitmeden anlamanın yolu yok mu işitme kaybını?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 peki doktora gitmeden anlayınca ne olacak onu merak ettim ben[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Niye doktora gitmiyosun?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Boşuna oraya kadar gidip muayene olmamış olacağım Ayrıca doktordan tırsarım ben :)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 gideceksin doktora... ihmale gelmez bu tur seyler tamamen de kaybedebilirsin[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 doktora gitceksin, kbb. işitme testleri var onları uygulayacaklar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 cokmu yuksek sesın oldugu mekanlardasın?Bar,stüdyo vs.?[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 deneme yap bir kaç kere ama yinede doktora görünmezlisin şayet böyle bir durum varsa duyma zorluğu bu görme bozukluğuda olabilir bu insanın başarısını daha engelleyen bir faktördür(algılama zorluğundan dolayı)[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 iki, üç kişi ile test edebilirsin ehliyet için muayeneye gittiğinde yaptıkları gibi. bi kişi 6-7 metre uzaktan ağzını kitap vs ile kapatarak sana ilerden fısıltıyla sorular sorabilir. yanındaki kişiler duyuyor ve sen sorulara cevap veremiyorsan kulakların az işitiyor olabilir.karşılaştırmalı test en mantıklı yoldur. işitme kaybı olacagını sanmıyorum genç yaşta tıkanmış olabilir.yıkarlar bi güzel :) ya da vakumlarlar. korkma.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Benimde olmu$tu vakumlattım geçti :D doktora git.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abow nasıl bişi o vakum?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kulaana vacuuum pump sokuolar:D[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sırf kulamı vakumlasın diye doktora giderim(gitmem tabi).Cook zevkli oluyo vakum :D sağlık ihmale gelmez git sen.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kulağını temizletmen lazım büyük ihtimale. normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 benı dyuyo musun ?[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 harbi harbi vakumu sokuolar kulağa ha ? O_o[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 benim de kulağım vakumlanmıştı zamanında mannak bişi "ffffüfüühüfüüfühüp" diye yorumlayabilirim sana[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 al sana ılac fıstan fm hehe[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları fistanfmhttp://fistan.hamsite.com:8000/listen.pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 doktora gıtmeyıp sonunda daha kötü olmaktansa daha cok acı cekmektense gıt kurtul,kesın teshisını öğren tedawını yaptır...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bak belki kulaanın içidolmuştur hanioluyo ya bilmiorum tıbbi adını fln da.. hastanede bi alet sokuolar.. hava ile çekio kuağın içindekileri.. ama irenç bi acı verio o ses.. böle vişşuuvv ciiuvv fln di.. benm gözlerimden yaş gelmişti bitene kadar.. başka versiyonunda da kullan için bi damla verioalr sonra da 1 hafta sonra fln gidiosun kulağına su basıolar o su tazikle girip çıkıo sonra da ne varsa suyala birlikte çıkıo.. beynime su girmişti sanki.. bi baktır kardeş..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 http://azhearing.com/heartest2.htm take a free hearing test e tikla test tone a tikla 500 hz frekansli sesi duyabildigin en düsükvolume a getir yes e tikla bir üst frekansli sesi dinle sonra digerini hepsini duyabiliyorsan sorun yok haberlesme dersi hocam 8kHz i duyamiyor mesela[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hepsini duydum ben ama hoparlörün sesine de bağlı diilmi bu biraz?[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 7 satirlik mesajimda neye bagli oldugunu hele birde altini çizerek belirtmisim zaten.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar