Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna girilmiyor!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 saat mi bekleyecez yuuuh koca gün nje beklemişler yaw[signature][hline]::: Level 61 Paper mage :::
Nation : Karus
Clan : HESPERUS
Server : Ares
NP : 9xxx (KE'yi bıraktım)
Level : 25
Job : Trader
Mesaj tarihi:
walla 1 saat yko görüüo bu durumda :D neyse benim 1 adet pc çıkartmam lazımdı zaten neyse ona bakayım bari see u later[signature][hline]Server : Aege
LvL : 26
Guild : FiRe
Mesaj tarihi:
Time: 15:00 ~ 16:30 (for 30 minutes in Korean Time)
bu ne şimmdi,??? doruya onlar ışık hızında gidio .)[signature][hline]Legolas
Aege
Paticik
I like upgrated blue weapons with high crt
Mesaj tarihi:
Program

FUBAR1337 2005-12-29 71

CAn anyone tell me what program they used to make the basic game features, like map texture and characters and weapons and stuff.

-----

cevaben : IceIceLemon : try SEX ..hahahah (05.12.29 3:26)

----

Silkroad un offical sitesindeki forumlardan..

hahahahahahhaha[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Mesaj tarihi:
said:
blackforest, 28 Aralık 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
ugrade edilebilen silahlarda ne renk yada ne yazıyo benim kılıcı upgrade etmeye çalıştım 3 tane elixir weapon harcadım ama hiçbişi olmadı habire elixir puf diye gidiyo ama silahta hiçbi değişiklik yok yanına başka bişi mi koycaz yoksa benim silah upgrade edilemiyomu :D
edit: imla düzeltme

[Bu mesaj blackforest tarafından 28 Aralık 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]

sadece elexir basılır mı öle. lucky powder mı öle bişi alıyorsun onunla uprade yapıyorsun. uprade yapacağın itemin degree si var onun seviyesinde lucky powder al onunla dene şansın daha fazla olur. nereden alıcam diyorsan yüzük küpe satılan yerden alıyorsun (adını unuttum :D )[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Mesaj tarihi:
onu da denedim 3 degree lucy powder koydum yine upgrade olmadı Allahtan silah yanmıyo sadece elixirler uçuyo :P :D gerçi daha 22 lvl im silah bulmak kolay ama upgrade işini öğrenmeli ki ilerde lazım olur dimi[signature][hline]Blackforest
Cyper=62 priest
Name: Menthol_Fresh
KE den sıkılmaya başladım Silkroad takılcam biraz :D
Server troy
21 lvl swordman fire
Mesaj tarihi:
Lökola 45+4 crit 12 bow vardı hotanda 6m yazmıştı adam konuşmaya çalıştım afk di server gelince bir konuşalım onunla :D[signature][hline] ~~Xtara~~
Level: 42
Weapon Class: Bow
Force Class: Ice (Light+Fire)
Armor Class: Protector
Guild: Paticik
Server: Aege
Ahanda Resmim
Mesaj tarihi:
Lego ben de sizinle ortak olayım :P silahla işiniz bitince ödünç verin az :D nasıl olsa silahı kullanmıyorum mag atağı fazla olsunda ister bow ister spear :D
kaç paraysa veririm ben de :D[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Mesaj tarihi:
Hadi yaa, 5 m ye alırız biz onu.. 10 tur trade yapalım 3 m si hazır zaten :) para birikio yaa ben 42+3 bow buldum 700k ya aliom satarım onu 1.4 m ye:) sende de var sırf ikisi edio zaten 3 m :) 3 m de bizden rahat çıkar. Ben seviyorum bu archer ı, pot parsı için kervan yapanlar var auhauhua[signature][hline]Legolas
Aege
Paticik
Mesaj tarihi:
lol
bu gün %30 hunter xp kastım ve thiefin birisine saldırınca kasıtlı çıkardı üstünü pk yaptı beni :D
thieflere ölüm.....
4 star kervanlara hunterlık yaptım, çıkan thiefleri manyang keser gibi kesiyom :)
şu lightning 3 deil de 4 kişiye vursa fazla manam gitmicek :D[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad

[Bu mesaj saldur tarafından 28 Aralık 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaf o olay kötü ben de tırsıom thief lere dalmaya. Zaten strong bow atarken en az 4 sn load yapio.. 10 kere çıkartıp takar identify kartını (mümkün olsa)[signature][hline]Legolas
Aege
Paticik
Mesaj tarihi:
oyun beta olduğu için çok sorun var. serverlar test aşamasında. şu test işi bitse de rahat rahat oynasak!!![signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Mesaj tarihi:
xtara giant mangGan en çok sos silah düşüren canabarlardanmış :) keselim hemen 3-5 tane[signature][hline]Legolas
Aege
Paticik
Mesaj tarihi:
bence o thief olayına bi çözüm gelir.. adamlar bir nevi bug kullanıolar çünkü... sinir olurum bana öle bişiy yapsa adamlar..
--
bence betadan sorna onunda bi çözümü olur.. ne biliyim giydikten sonra çıkartamassın şu kadar süre yad ane biliyim.. ekstrem bişi düşünürler ona[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Mesaj tarihi:
o zaman tam tersi de olabilirmi acaba thief size daldı diyelim hunter elbisesini çıkarınca o cezaya düşebilir mi ?[signature][hline]Blackforest
Cyper=62 priest
Name: Menthol_Fresh
KE den sıkılmaya başladım Silkroad takılcam biraz :D
Server troy
22 lvl swordman fire
Mesaj tarihi:
Düşer ama ilk saldırıyı almadan çıkarman lazım. En son saldırıdan sonra 10 sn geçmesi gerekio kıyafet çıkarmak için. Fakat öldüğünde xp kaybedeceksin vs. Bu kaybı kim ister..[signature][hline]Legolas
Aege
Paticik
Mesaj tarihi:
bunu zaten her oyunda olan n00b tabir edttiğimiz elinden birşey gelmeyen ve başkalarının oyununu bozarak dikkat çeken ve bundan zevk alan kişiler yapıyor. bunlar her yerde kaçış yok :D[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Mesaj tarihi:
hala düzeltemediler serverı yaw saat 22:00 oldu :'([signature][hline]Server : Aege
Nick : AGABEY
Clan : FiRE
Level : 25

[Bu mesaj agabey19 tarafından 28 Aralık 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Böyle bişey yaşamak istemiyosanız ilk önce en hızlı olan skillinizi kullanın sonra yavaş olanı kullanın attacktan sonra 20 sn kıyafet çıkarılmıyo zaten ama murder olmakta sorun değil aslında murder olunca yaratık kesin seviye düşüyo ve bitiyo :) (ehe ne güsel zaten yaratık kesince ne güsel geçiyomuş deyip önünüze gelenede dalmayın sonu hüsranla bitebilir mesela durmadan hp düşmeye başlar kendiliğinden, ozamanda pek iyi sonuçlar vermez)

[Bu mesaj KingSaGoPa tarafından 28 Aralık 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya murderer iken oyuna girmesek belli bir süre sonra geçiyormuydu? ben geçiyor diye hatırlıyorum ama geçmiyordu diye de geliyor aklıma. ona göre girim :D[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
  • Yeni Oluştur...