Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna girilmiyor!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:)) desene hayırsız geldi bow:) la 4 kere lvl düşülür mü.. dc falan mı yedi Neyse üzüldüm yaff, dinir bişi bi kere yaşadım da...[signature][hline]Legolas
Aege
Paticik
I like upgrated blue weapons with high crt
Mesaj tarihi:
hocam bişey farkettim server ın çökme sebebini korea sitesinde noticede yazıor notice tarihi 28 bugün :D ingilizce sitede henüz yok..
Kore sitesi
http://kr.silkroad.yahoo.com

[안내] 결제수단 업데이트 [2005-12-28]

çevirebilen varsa sölesinde bilelim... :D[signature][hline]::: Level 61 Paper mage :::
Nation : Karus
Clan : HESPERUS
Server : Ares
NP : 9xxx (KE'yi bıraktım)
Level : 25
Job : Trader
Mesaj tarihi:
Offf Offff. Bugünüm berbat geçiyorrr. Sabahın erken saatlerinde kalkıp silahımı 32 lvl spearımı +4 ten +5 yapacaktım. ilk önce +3 shield falan patladı sonra onu bastım +5 e geçmedi oda gümledi bankamda birtane daha +4 war diye ben rahatım tabiki. param kalmadı die bankadak bi kaç silahımı satam dedim. o aradan aldığım silahların arasında +4 spearda warmış kaldım ortada sap gibi anlıyacağınız. :([signature][hline]Nick: Lady_Gift
LwL: 33
Class:Spear-Light
Server:Troy
Clan:iSTANBUL
Mesaj tarihi:
Haha gördüm resmini saol:) Xianda bi bow gördüm 42 sos ve adam +5 yapmış hiç kaybetmeden..
Bow şöyle diodu 305-357 phy 487-570 mag aboow dedim[signature][hline]Legolas
Aege
Paticik
Mesaj tarihi:
ben de iyi ki oyundan çıkmışım. ölseydim fazlada xp kaybederdim (pkyım) belki item bile düşebilirdi o_0[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Mesaj tarihi:
bence yine bir server ip si ve server ismi var .../etc/hosts a kopyala yapıştır yapıcaz galiba.[signature][hline]::: Level 61 Paper mage :::
Mesaj tarihi:
hehe +3 nası olurdu ama, lvl 52 bow off of
oyuna girelim de bakarız, ben şahsen pozitif gibiyim ama yine de kaybedersek 1 ay ağlarız:)[signature][hline]Legolas
Aege
Paticik
Mesaj tarihi:
Lego hani upgrade yapıcaktınız bowu. şansı yüksek filan diyordunuz. yusuf mu oldunuz :) delikanlı adam basar :D senin elexirler garantili deil mi? ben sende alayım elexirleri ben basayım :D[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Mesaj tarihi:
ben denedim. herhangi bi değişiklik olmadı. yabancı forumlara bakıyorum bişi bulursam haber veririm :)

said:
King_EfE, 28 Aralık 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
Gecen sefer yazıdıgımız ip ler duruomu sızde onla bi denesek?
[signature][hline]Clan: FiRe
LV: 3x
Server : Aege
Spear Master
Alayına isyan ...
Mesaj tarihi:
parası olan war olmayan war. ben şahsen bu oyuna para vermem ayriyetten verememde. öğrenciyiz öss off off :)[signature][hline]Nick: Lady_Gift
LwL: 33
Class:Spear-Light
Server:Troy
Clan:iSTANBUL
Mesaj tarihi:
ben param olsada vermem bu oyuna

said:
Gift15h, 28 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
parası olan war olmayan war. ben şahsen bu oyuna para vermem ayriyetten verememde. öğrenciyiz öss off off :)
[signature][hline]Clan: FiRe
LV: 3x
Server : Aege
Spear Master
Alayına isyan ...
Mesaj tarihi:
onlarda para alamıycaklarının farkındalardır umarım : )[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Mesaj tarihi:
ugrade edilebilen silahlarda ne renk yada ne yazıyo benim kılıcı upgrade etmeye çalıştım 3 tane elixir weapon harcadım ama hiçbişi olmadı habire elixir puf diye gidiyo ama silahta hiçbi değişiklik yok yanına başka bişi mi koycaz yoksa benim silah upgrade edilemiyomu :D
edit: imla düzeltme

[Bu mesaj blackforest tarafından 28 Aralık 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
silkroad online ın forumunu takip ediyorum bende millet paso birbirine sövüyo :D

http://www.silkroadonline.net/sro_board/onboard/on_list.asp?bID=SB_geFree&sID=1[signature][hline]::: Level 61 Paper mage :::
Mesaj tarihi:
Yok yaww bu bow için hiç bir sigorta şirketiyle anlaşamiom :) 30 elixir weapon parası verdik ona:)
Sanırım lvl 42 klasında servarda başka sos bow yok şu an için, Dah iyisi olsa da önce bende olurdu:) Xtra biz yine para kasmaya devam edelim, en iyisi hep bisde olsun :) Bir de şu urichiyi artık alabilirsin sen. Benim arkadaş 5 kez almış şu ana kadar lvl 44 archer henüz..[signature][hline]Legolas
Aege
Paticik
Mesaj tarihi:
We are doing Regular Server Inspection for delight game and smooth patch.

But server open will be delayed for 1 hour.

Please join the game from 16:30.

We would like to sorry for inconvinient serverice.

Time: 15:00 ~ 16:30 (for 30 minutes in Korean Time)

Thanks.

U an 15.32 amcalarda saat evet patch geliomus :)[signature][hline]Server : Aege
LvL : 26
Guild : FiRe
  • Yeni Oluştur...