w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 k folderda ki hackshield folderın icine girin hackshiled folderın icin de egrnapx2.dll var bunu masa ustune atın (silinmiyor cunku) launcherdan tekrar deneyin iyi eglenceler[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ty :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 w00t Bunu YapınCa oyuna girebildinmi dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evet oyundayım a1 el morad castle hatta DLW war su anda :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DudaGOG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 girilmior...[signature][hline]------------------------ Beramus Shadow Knight Just4u ------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 k2 calismadan siline biliyor :p Ben sildim simdi denicme bakim yine oyuna girince dc olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ahaha girmedi o dllyi silmeyin derim:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dll silmiyor masa ustune at sonra launcher dan calıstır o dll tekrar gelecek ama once extract etmis olacak bu arada dead karrus users 1313 ahahahaha not* bu arada aynı seyi laptopumda da denedim calısıyo !!!!![signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS[Bu mesaj w00t tarafından 29 Aralık 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Şuan MaSa üstünde dosya hala bi Deişikliş Yok bende.. Ya sen Çok Şanslısın ya ben Çok şansızım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rehavet_yok Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Sorun Service Pack 2'de arkadaslar. SP2 olmayan makinalarım sorunsuz giriyor. Veri yurutme engellemesi olarak dusunuyorum şimdi onu denicem sonuc alırsam size de bilgi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ok bide sunu deneyim k2 folderda 1313 zip dosyası var (atın silin) onuda sonra hs icinde bu dll yi masa ustune alın ve launcherdan deneyin!! 16 aydır sifre degismedim hicbirzaman ftp den yuklemedim (hep launcher) hic 3rd party program kullanmadım firewall yok antivir acık etkilemiyor[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Rehavet_yok, 29 Aralık 2005 14:05 tarihinde demiş ki: Sorun Service Pack 2'de arkadaslar. SP2 olmayan makinalarım sorunsuz giriyor. Veri yurutme engellemesi olarak dusunuyorum şimdi onu denicem sonuc alırsam size de bilgi veririm. SP2 kullanıyorum 1 yıldır sorun yok [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 restart attınızmı boyle cozen arkadaslar varmıs [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 denedim.. oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: The_Cute, 29 Aralık 2005 14:09 tarihinde demiş ki: denedim.. oldu.. giren giriyor :) gogogoggogogo[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hala olmuyor masa ustune atıyom olmuyoo[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DudaGOG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 En bastan alabilirmiyiz?[signature][hline]------------------------ Beramus Shadow Knight Just4u ------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 En baştan oku :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yada ss lerini koyabilirmisiniz zahmet olmassa ??[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: DudaGOG, 29 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: En bastan alabilirmiyiz? sure step by step herseyden once crtl+alt+del yapıp işlemlerden bakalım hs.exe veya knigh online exe calısıyormu ? (olur olur HS acık kalmıstır) acıksa gorevi sonlandır h(her ikisinide) sonra baslayalım 1-test knight folder a gittik (C:Program FilesTestKnight) sonra burda 1313 zip dosya var (eger launcherdan daha once denediysen mutlaka vardır) varsa sil onu 2-Hack shield folder a girelim simdi (C:Program FilesTestKnightHackShield) burada EGRNAPX2.dll adında bir dosya var bunu masa ustune alıp atın (silmeyin) 3-olay cozuldu launcher a tıklayalım 1313 yuklesin boylece extract etmesini saglıyoruz sonra masa ustunde EGRNAPX2.dll dosyayı silebilirsin cunku HS nin icine yenisi kopyalandı her ihtimale karsı bir kezde restart yapalım = calısıyormu? [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 onuda yapıyorum ama genede buraya gelince takılıyorrr[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DudaGOG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Tesekkurler:PBen bunu 1313 ü yükledikten sora denedim olmamıstı şimdi tekrar denim...[signature][hline]------------------------ Beramus Shadow Knight Just4u ------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Spoiler pls...[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: 0ttavio, 29 Aralık 2005 14:19 tarihinde demiş ki: onuda yapıyorum ama genede buraya gelince takılıyorrr bu farklı birsey bence bendede epeyce bir bekliyor once sonra devam [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hala kullanan var mı bilmiyorum ama win98 makinelerde bu takılma sorunu olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar