Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SERVER KURMAK???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar ben odamda(yurtta kalıyorum[Bilkent])bi runuo server kurdum ama sadece ben girebiliyorum ve server ismini de değiştiremedim bir diğer beceremediğim şey ise duvar falan yapmak quest düzenlemek istiyorum da ayrıca şu hosting serverlar falan kaç para biliyor musunuz?

çok teşekkür ederim
Mesaj tarihi:
port acık olmaz yurtta[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
bu yurtlarda t1 veya t3 tipinde baglanti var dimi, ne ozelligi var bu baglantilarin bayagi hizliymis diye duydum madem turkiyede var boyle baglanti cesitleri biz neden yararlanamiyoruz acaba? :-?[signature][hline]Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
Mesaj tarihi:
sadece şirketlere veriliyo o bağlantılar diye biliyorum.[signature][hline]thelegbra, 30 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
yok o teot11x değil 13x tahminimce..
k-Potti, 30 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
evet 13x te olabilir.
Mesaj tarihi:
arkadaşım olmaz işte yok oluru anla lütfen[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
  • Yeni Oluştur...