xewor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Merhaba arkadaşlar ben odamda(yurtta kalıyorum[Bilkent])bi runuo server kurdum ama sadece ben girebiliyorum ve server ismini de değiştiremedim bir diğer beceremediğim şey ise duvar falan yapmak quest düzenlemek istiyorum da ayrıca şu hosting serverlar falan kaç para biliyor musunuz? çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende ankara dayim istersen ortaklasa bisile yapabiliriz msn adresini verebilirsen yanliz sphere olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xewor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 portların kapalıdır açma şansın yok yurttaysan çok çok zor imkansız sınırında[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xewor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 port açık diyelim o zman sorun ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 port acık olmaz yurtta[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 port açmayı öğretirim (yurt flm farketmez) ama yasak ise karışmam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu yurtlarda t1 veya t3 tipinde baglanti var dimi, ne ozelligi var bu baglantilarin bayagi hizliymis diye duydum madem turkiyede var boyle baglanti cesitleri biz neden yararlanamiyoruz acaba? :-?[signature][hline]Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sadece şirketlere veriliyo o bağlantılar diye biliyorum.[signature][hline]thelegbra, 30 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: yok o teot11x değil 13x tahminimce.. k-Potti, 30 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: evet 13x te olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bırak sen bu işi =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xewor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sen söle nası sabitlicem??:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xewor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 açcam yani sabitlemek dedim:9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaşım olmaz işte yok oluru anla lütfen[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar