Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni yıldan beklentileriniz

unac

Öne çıkan mesajlar

saglıgımı korumak bol para.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz kendime geleyim,
Kızarkadaşım olsun,
Yeni bikaç tane kısa film projesi gelsin aklıma,
Kitabım için araştırma yapayım ve oturup az da olsa bişeyler yazayım,
Jethro Tull bi daha Türkiye'ye gelsin[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

evde parti veriyorum bir sürü kız bulduk erkek bulamadık sorunluyum ever :) . Aşık olmayı bekliyorum yılbaşında, eski çıktığımın peşimi bırakmasınıda istiyorum :) , annemin beni ameliyat ettirmesinden vazgeçmesinide istiyorum korkuyorum lann iğnelerdennn :([signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Sosyal ağlarda paylaş

"Tanrım bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirme gücü ver .Değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmemi sağla.İkisini ayırt edebilmem için de akıl ve sabır ver."

Yeni yıldan sağlık,mutluluk,huzur,başarı ve tabi ki "Sonsuz Sevgi" diliyorum.;)Tanrım lütfen herkese kaldırabilecekleri kadar yük ver.Ki böylelikle yüzümüzdeki ince gülümsemeler yokolmasın...:)[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek..
Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...