ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oyuna giriyorum 20sn geiçyor Disconnect oluyorum 5 dir oldu korkmaya basladım:(:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ofs Pati - ? 29 Aralık 2005 13:24 -------------------------------------------------------------------------------- Cok özür Dileyerek Söylüyorum.Neden Her Patch Cıktıkdan soonra ben yapamadımmmmmm bilmemne gibi şeyler yazıyorsunuz?ßizler nasıl yapiyoruz? Bence ßiraz Mantıklı olmayı denerseniz yapa bileceksiniz. Çok özür Dileyerek bende Sözünü iade EdiyoRum..Demekki HerKez Sorunla Karşılaşabiliyor biraz Daha Esnek Düşünmeni Rica ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Çok özür Dileyerek bende Sözünü iade EdiyoRum..Demekki HerKez Sorunla Karşılaşabiliyor biraz Daha Esnek Düşünmeni Rica ederim.. 1.bunun patch ile ne alakası var 2. Gelip Patchı yükledim agalar sorunmu var dedim? 3.Yada Patch ile ilgili birşeymi dedim? 4.Hack olayından korktugum için buraya post attım 5.Belki şifremi değişmelimiyim değişmemelimiyim bunu soracam birşeyi yazarken iyi düsün arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 + birşey yazarken SONUCUNU Düşünerek yazarım, Bu Konuda Şüphen olmasın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Öteki topiclerDe zaten Bahsediliyor Senin konu Ve şuan GireBilen var Hack fln Diildir biraz aRarsan bulursun zaten Aramaktan mantı meseleSine geliyoR sanırım patchle iliGili olarak söylemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hmmm Haklısın galiba Ben genelde Patchi yüklemme 2 3 gün Sonra yüklerim herkes yükledikden sonra neyse dedigin gibi sorunlu galiba neyse saolasın:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 KusuRa bakma Biraz Gerdi Bu olay BEni Attcker oldum euha Sen saol Umarım düzeliR bi an önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Saolasın Ama Benim problemimle karsılasan arkadaş yok galiba yada varsada görmedim :S çünkü Ben oyuna rahat bir şekilde giriyorum oyuna girince 1 2 3 dakika içerisinde dc:=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: algol, 29 Aralık 2005 14:43 tarihinde demiş ki: KOSPU KAPATIP DENE Böyle sivri ZekaLar çıkıyo Ya bitiyorum Cambridge Mezunumusun sen ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: algol, 29 Aralık 2005 14:48 tarihinde demiş ki: LAN DEVE Bİ FİKİR SÖLEDİK SİKMİİM DALAANI ahahahaha OHAA :D bu oyun bozdu milleti sapık DALAK BÖBREK istiyo ee sapıksın karı kız bakmayınca :D[signature][hline]nogay 62 lvl warrior 55k np clan _sie_ 23 Ocak'a kadar yokum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Aramadan Niye dalıyosun lap Die dingonun Ahırımı bura Anca küfür EderSin yıkıl karşımdan n00bie.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Balonlu daha abisi bırak ..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 mauha oyun Sinirimi Bozu iSo nabtın Sendemi giremiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eved:( malesaef bendede info %1 de takılıo ..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ahanda lordofhmn owned_by a girmissin[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ben infoyu Bile GöreMedim sana Chitin sHell ayarLadım oyuna girinCe veriim euhah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Marl0_on, 29 Aralık 2005 14:54 tarihinde demiş ki: ahanda lordofhmn owned_by a girmissin eveet marloncum ama bi görüşemedik oyunda xD[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Lucifer, 29 Aralık 2005 14:54 tarihinde demiş ki: Ben infoyu Bile GöreMedim sana Chitin sHell ayarLadım oyuna girinCe veriim euhah :D Vermeyen human olsunmu ? :D[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 falla pek girmiom[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bizde yeni patch sayesinde giremiyoruz yau sıtkım sıyrıldı yeterrr...[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ya Raptor +7 i Yaktım lordo satıp sana Chitin Shell alcaKtım nese Seneye Artıq euha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 O_o borç luci nin kamçısıdır...[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Olduu DönJemm ben sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 laaa halen dc oluyorum 20 sn icinde cıldırmak uzeriyimm nedenini bilen varmii[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oyuna giriyorum ve 20 sn dc oluyorum ve bu butun acountlrımla oluyorr cıldırcam[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar