Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Kız arkadaşınızı rahatsız eden bi telefon sapığı olsa sizin yanınızda fln mesaj çekse ne yaparsınız ? Aradım konuştum sonuç vermedi ?[hline]Craven (ICQ#6392****) Wrote: abi erkekler ne öküz yax Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yaw konuyla alakasız da 2 dakikalık manyak bi dejavu yaşadım şu anda!![hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 meaj çekiyosa numarası çıkıyodur turkcellin bişi hizmeti vardı numarayı söylüyodun abonenin sahibinin kim olduğunu söylüyodu[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Kızma da bişi sorcam. Aranızda nası bi diyalog geçti acaba? :D[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Detaylı faturanı alıp savcılığa gidiyorsun. Bi güzel haşlıyolar onu. Sende mutlu mutlu yaşayıp gidiyorsun..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Dialog şöyle oldu. İyi günler bu numara benim kardeşime ait sürekli rahatsız ediyormuşsunuz bi daha etmeyin yoksa savcılığa başvurmak zorunda kalıcam. ama halaaa devam ... sizden fikir istiyorum baska ne yapabılırım ? savcılık'a başvurursan çok beklersın dıyorlar.[hline]Craven (ICQ#6392****) Wrote: abi erkekler ne öküz yax Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 e eski hatsa görünmez mesela bizim faks eski o yüzden birini işletmem flaan gerekiyosa ordan arıyorum babam da faksa 60 milyon fatura gelince dumur oldu telefon görüşmelerini almak istedi turktelekomdan tabii alamaz eski hat ehe ehe ehe... *!Mesajını bitirdikten sonra tek ayak üstünde tahtaya yazmaya başlar;* Bir daha Paticik Forumlarında . veya * ile kamufle ederek de olsa küfürlü veya düzeysiz mesajlar atmayacağım... Bir daha Paticik Forumlarında . veya * ile kamufle ederek de olsa küfürlü veya düzeysiz mesajlar atmayacağım... Bir daha Paticik Forumlarında . veya * ile kamufle ederek de olsa küfürlü veya düzeysiz mesajlar atmayacağım... Bir daha Paticik Forumlarında . veya * ile kamufle ederek de olsa küfürlü veya düzeysiz mesajlar atmayacağım... Bir daha Paticik Forumlarında . veya * ile kamufle ederek de olsa küfürlü... [Bu mesaj Nefr tarafından 08 August 2003 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bence en iyisi arayarak yada mesaj atarak adama ana avrat düz git :D . Bide aradığın zaman adam açarsa telefonda ıslık çalmaya başla. (Telefonda ıslık dinlemek tam bir işkence haline dönüşüyor :hrr: )[hline]Misafir » Mechanical Intelligent Soldier Assembled for Forbidden Infiltration and Repair [Bu mesaj Misafir tarafından 08 August 2003 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Adamın numarası cıkıyor. Cep numarası yanımda su an zaten[hline]Craven (ICQ#6392****) Wrote: abi erkekler ne öküz yax Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Şahsen benim tercihim bi şekilde bi buluşmaya ikna edip eşşek sudan gelinceye kadar dövmektir. Diyaloğu yazmayı ihmal etmeyelim lütfen. Şöle bişey mi acaba: -Niye rahatsız ediyosun arkadaşım.. -HHhhh.. Eeeeh. Senin ben ağzını yerim. -Terbiyeni takın arkadaşım -Nereme takiim. -Ya lütfen bak. -Lüftiyeyle evlen. Eihheh. -Bak şimdi kapatıyorum sonra bi daha aramıyosun tamam mı? -Tamam arıyorum sen kapatınca. Edit: O konuşma olmamış be. adam sallamaz tabi. :)[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 08 August 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Mavi, 08 August 2003 15:54 tarihinde demiş ki: .......Cep numarası yanımda su an zaten.......[hline]Craven (ICQ#6392****) Wrote: abi erkekler ne öküz yax Kuzu¯²¬. Bana yollsana şu an zaten canım acaip sıkılıyo kafamı buliim biraz :P[hline]Misafir » Mechanical Intelligent Soldier Assembled for Forbidden Infiltration and Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 adam yeni burnunu kırdı ne kavgası be[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Şşt mavi ver telefonu bütün paticik tayfası tüm gün arayıp ağzına sçalım adamın görsün bakalım nasıl oluyomuş puahuahauah[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yok beklemiosun. Direk aynı gün işleme koyuyolar. Adamada posta yoluyla yollanıyor durum. 1 hafta fln sürer heralde. said: Mavi, 08 August 2003 15:52 tarihinde demiş ki: Dialog şöyle oldu. İyi günler bu numara benim kardeşime ait sürekli rahatsız ediyormuşsunuz bi daha etmeyin yoksa savcılığa başvurmak zorunda kalıcam. ama halaaa devam ... sizden fikir istiyorum baska ne yapabılırım ? savcılık'a başvurursan çok beklersın dıyorlar.[hline]Craven (ICQ#6392****) Wrote: abi erkekler ne öküz yax Kuzu¯²¬. [hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Sapık Tel : XXXXXXXXX[hline]Craven (ICQ#6392****) Wrote: abi erkekler ne öküz yax Kuzu¯²¬. [Bu mesaj Emaleth tarafından 08 August 2003 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: karpuz, 08 August 2003 15:58 tarihinde demiş ki: Şşt mavi ver telefonu bütün paticik tayfası tüm gün arayıp ağzına sçalım adamın görsün bakalım nasıl oluyomuş puahuahauah[hline]ö? Çoooooook büyük iyilik yaparsınız nasıl makbule geçer bi bilsen varya.. Tekrar veriyorum : XXXXXXXXXX [hline]Craven (ICQ#6392****) Wrote: abi erkekler ne öküz yax Kuzu¯²¬. [Bu mesaj Emaleth tarafından 08 August 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 arıom direk[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Özel numara yapın.[hline]Craven (ICQ#6392****) Wrote: abi erkekler ne öküz yax Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 zaten ozel benimki[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Abartıp Tel sapıklığından savcılık uyarısı almayın :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Nasıl bi dialog kursam kız arkımı rahatsız etmeyi bırakır ki aklıma bi şeyler gelmiyo daha çok dadanır bu sefer .[hline]Craven (ICQ#6392****) Wrote: abi erkekler ne öküz yax Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ozel nasıl yapılıyordu yaw.#33# idi galiba ama bilgilendirin bende takılıyım biraz..zaten can sıkıntısı had safhada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 #31#[hline]Craven (ICQ#6392****) Wrote: abi erkekler ne öküz yax Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 #31# di galiba yannış hatırlamıosam[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar