eternal_journey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başın saolsun çok kötü bi olay çok üzüldüm :([signature][hline]msn'siz hayat tütünsüz sigaraya benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kendinde hiç bi suç arama.. ecel bu. ne zaman gelecegi belli olmaz.. Allah'ın verdiği canı Allah alır..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: shebnem, 24 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki: çok etkilenmedim açıkçası Odun olduğundandır... Salak salak mesaj atmayın, arkadaşın acısına saygı duyun... Duymuyosanız da susun...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başın sağolsun. Asteroth 3 sene önceki patide değilsin artık, alış bu mesajlara artık.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başın sağolsun... şu yukardaki dengesizin alakasız mesajını silseler iyi olur,belki black okumamıştır,bi de şu adamın sinirini bozmasın ek olarak...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye [Bu mesaj cavanagh tarafından 25 Aralık 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başın sağolsun black kardeş.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başın sağolsun yaa. işte kader ve ölüm böle bişeyyy. bunu allahın takdiri olarak kabullen..kader işte...[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaşlar ailesini aramam gerek ama nasıl arıyacağımı bilemiyorum. Mezarının yerini sorucam evlerine falan gidicem ama o kadar cesareti bulamıyorum[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 of çok kötü bir olay başın sağolsun.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Pazartesi günü ben de bir arkadaşımı toprağa verdim, neler hissettiğini anlayabiliyorum, başın sağolsun.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 düşünmemeye çalış başın sağolsun..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 offf tüylerim diken diken oldu başın saolsun... ama iyiki gitmemişsin demek geldi içimden allah korusun sanada bişi olabilirdi...[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Black araman lazim bunu sende biliosun arkadaşının aliesinin yanında olman lazım biran önce araman onları bi nebzede rahatlatır inan buna bence bunun için saatinde önemi yok ara bi gönüllerini al geç örendim de onlar mutlu olur unutma aramaman arayamaman çok daha kötü.. Bu arada başın saolsun ..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gerçekten kötü bi olay ufff başn sağolsun:([signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 offf yapma yaaaa... geçiş olsun kardeşim.. bak şunu unutma her işte bir hayır vardır: eğer sen ona hayır bulabilecek bir gözle bakarsan.. yine geçmiş olsun..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Başın sağolsun arkadaşım...Açıkçası sana ne kadar çok çeşitte öneride bulunsakta en iyisini kendin bileceksin.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 başın saolsun kardeşim... Mekanı cennet olur.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kardeş başın sağolsun . çok üzücü[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: bLackcha0s, 25 Aralık 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ailesini aramam gerek ama nasıl arıyacağımı bilemiyorum. Mezarının yerini sorucam evlerine falan gidicem ama o kadar cesareti bulamıyorum bence kendin ve onun için yapabileceğin en güzel şey bu olur, ne bileyim içmek yada film izlemek gibi şeyler zaman geçirttirir sana, ama asıl yapman gereken ve sana bir miktar da olsa huzur sağlayabilecek tek şeyin bu olduğunu düşünüyorum..[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 öncelikle başın sağolsun,mekanı cennet olsun tabi böyle durumlar insanın işin içinden çıkamadıgı durumlardır o yüzden pek bir tavsiye veremiyeceğim o açıdan üzgünüm ama kafanı dinlendir bi nebze olsun rahatlatır belki seni.[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @bLackcha0s Umut muydu adı ?[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Barış[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Başın sağolsun benimde bi tanıdıım wardı da yine aynı marmaris dönüşü bu yaz :([signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 başın sağolsun, üzme kendini dmek boşa o yüzden üzüntünü en iyi şekilde dışarıya at bağırmak istiyorsan bağır, ağlamak istiyoran bağıra çağıra ağla... en iyisi budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Şimdi sen onla marmarise gitseydin dönüşte sen de kaza geçirecektin yanlış okumadıysam..hmm kader derdim kadere inansaydım..Tesadüf ne diyim başın sağolsun...[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar