VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Merhaba.Şu Hot chick filminde büyüye falan acayip merak duyan bir kız var.(hani şu cadı tipli olan)onu oynayan kim biliyormusunuz?(sitesinde adı yok)[hline]I don't know how it is but she has the power She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah) She tells me that I'm in control but I know it's just a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 napcaksın ayıptır sorması eheh walla super filmdi ama adını bilmiyorum aratsan bulursun bi yerden ayrıca nası yazmaz sitesinde ?[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Buldum adını.Samia Doumit sanırım.Emin değilim ama tanıdık geliyordu.Dawsons creek adlı dizidede oynamış birkaç bölüm [Bu mesaj Solufain tarafından 23 August 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 filmi seyretmedim, karakter ismini bilmiyorum ama imdb'den %1500 bulursun adını..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Valla filmi izlemedim ama fragmanlardan hatırladığım kadarıyla bir de cadı rolünü oynadığını da göz önüne alırsak Dawson's Creek'deki rolü herkesin okulda nefret ettiği sonunda da Jennifer'la içerken denize düşüp ölen kız olmalı. :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar