deterjan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya aanlamıyorum ama tamam cypher eskilerde çok dupe yapğılan ve macro kullanılan bi server olduğu kesindi ama artık dupe de olmuyooo...bi girinde bakın servere tertemiz oldu..sürekli bannnnnnnnn....bi bakın gözleriniz açılsın artık[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 heeeeee heeeee[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Darısı başımıza....[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 nick:sUpEr_dUpEr_MaGe[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bi server 7 sinde neyse 70 indede odur asdasdsadsa[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya talktive herşeye de bişey buluyon ha...ben bu olaya başlarken yani bu oyuna dupe ne demek bilmiyodum...ve ayrıca ingilizce sözlüklerine bakarsan "duper" in bir diğer anlamıonın da yani knight ta ki anlamının dışında "salak yada aptal" olduğunu görürsün..gençler işte sorun bu araştırma ruhu yok.....[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 açıklamaya bak zuhahhaha[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 LoL Cok TEmiz Emin olabilirsin..[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sUpEr_salak yada aptal _MaGe ?? Neyse k Thx bb[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ne var anlattık ben burda serverımı koruyorum ilk önce kendi metnine bak[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya yeter beeeeeeeeeeeeee ne haliniz varsa görünnnnnnnnnnn...adamlara bak be...herkes kendi yoluna lütfennn..boşu boşuna TOPİC açtım sizden adam olmazzzzzzz:D[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tmm[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 cyphera sormuşlar büyüyünce ne olacan o da duper olacam demiş xD[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 cypher die bi servermı var? hö ? dupe olmasa bile edit çok kospla 70 olan çok en fazla 70 orda var ee ne zevki var? sen 62 bi mage le hele adı super_duper_mage se ne zevk alabilirsinki oranın cz sinden[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 baba alaırım ben orda zevkimi....[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tabeeeeeeee tabeeeeeeee kkthnxbb :-)[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar