rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bilgisayari update zamani hafiften geldi. amd 64 bit X2 3800+ almayi planliyorum. 300 euro civarina buldum. daha once amd athlon 64 kullandim ve cok memnun kalmistim. sorum eger bu dual core lari kullanmis olan varsa, fark yaratip yaratmadiklari. Biraz daha beklemek mi lazim dual core kullanmak icin? amd atlon 4000+ yaklasik ayni paraya satiliyor, dual core yerine onu almak daha mi mantikli?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, dual core farkı aynı anda 2 işlem yapıldığında ortaya çıkıyor. şuan için winXP'nin bu tarz bir işlemciyi verimli kullanacak yapıda değil diye biliyorum. kea oyunlar da genelde tek core düşünülerek yapılmış durumda. benim duyumlarım ve bilgim bu yönde. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bir review buldum bu konuyu biraz anlatan. kafasina takilan olursa onlara da yardimci olur sanirim. amd 64 x2 4200+ review simdi bu amcanin test sonuclarina gore tek bir islem yapildigi zaman tek cekirdeklerin performansi 4200+`a gore daha iyi. ancak burada baska testlerde olmayan bir sey var: Combination Benchmarks . gerci ne kadar saglikli tartisilir. ancak birden cok islem yapildigi anlarda su anki windows`ta bile cift cekirdegin tek cekirdege gore ne kadar performans artisi sagladigini gosteriyor: windows media encoder calisirken doom3`ten alinan fps cift cekirdek tek cekirdekli karsiligina gore neredeyse iki kat fark ediyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 id yeni q4 yamasında dualcore desteği verecek haberiniz olsun.. dualcore farkını orda göreceksiniz..[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar