Alis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ultima V yeniden devam Evet ben karari size birakiorum sencede guzel olmamis mi!http://www.u5lazarus.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende kararı veriyorum. OLMUŞ ANAM OLMUŞ!1[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 onlinemı bu eminmisin? single diye biliyorum ben[signature][hline]SATILIK GUILD WARS ACCOUNT 40YTL.(iletişim için pm atın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Harika!Bu oyun online degil yanliz o yuzden wow ile karsilastirmamak lazim eski ultima 4 un grafikleri yenilenmis hali bu Edit:Kahretsin modmus bu ve dungeon siege 1 in yuklu olmasi lazim pffffff simdi nereden bulayim ben ds 1 i [Bu mesaj Sylian tarafından 24 Aralık 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arayüz , dungeon siege ile aynı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Evet dungeonsiege le ayni lazarus reanime eti cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 neden ultima V dediniz ki buna bildiğiniz ds 1 in bi kaç şey eklenmiş hali ki ds 1 multi oynayınca gayet zevkli oluyor ?[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ultima mı dungeon siege mi bu :-?[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 edit... [Bu mesaj GwindonSurion tarafından 24 Aralık 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOBG Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadas bizi keke baglamaya calismis yemezler bu ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Başlığı okuduktan sonra screenshotları görünce 2dk gülmekten kendime gelemedim :)[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: BeIlow, 24 Aralık 2005 18:36 tarihinde demiş ki: neden ultima V dediniz ki buna bildiğiniz ds 1 in bi kaç şey eklenmiş hali ki ds 1 multi oynayınca gayet zevkli oluyor ? onlar dememiş sitede oyle yazıo :-) online olsa süper olabilir di adı yeter :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 makinaya runuo kurar kendime bağlanırım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Nuahha. Dungeon Siege'i Ultima V diye kakalamışlar millete :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bence okumadan siteye girmeden yorum yapmayin ha milletin pesinden .Biraz seviyeli olun keklemek istesem bole bos islerle ugrasmam baskalari gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Uzun süredir beklenen bi moddu bu dünyadaki ultima severler tarafından.Ultimayı sadece online bi oyun zanneden arkadaşlara sesleniyorum ultima 20 yıllık mazisi olan bi oyundur ultima 5 serinin en iyi oyunlarından biridir.Senaryoya uyulmuşsa indirip oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: NuKe, 25 Aralık 2005 16:53 tarihinde demiş ki: Nuahha. Dungeon Siege'i Ultima V diye kakalamışlar millete :D Dungeon Siege'in SS'lerine baksaydım party menusu aklımda kalmazdı aklımda kalmasaydı bu ss'leri Dungeon Siege sanırdım.Ekstra:Bu oyun bir mmo mudur ki burda niye mmo bölümündedir? [Bu mesaj SadGamer tarafından 26 Aralık 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 uo hayatta olamaz dogasına aykırı wowdanmı ozendi bu adamlar oside oynayanların %99 u bırakır adamlar uo icin oynuyorlar yalan yane[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: batuhan, 25 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Uzun süredir beklenen bi moddu bu dünyadaki ultima severler tarafından.Ultimayı sadece online bi oyun zanneden arkadaşlara sesleniyorum ultima 20 yıllık mazisi olan bi oyundur ultima 5 serinin en iyi oyunlarından biridir.Senaryoya uyulmuşsa indirip oynarim. bende wowu single oynamak isterdim ama malesef[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 İlk resmin ilk milimi açıldığında karar verdim, bu Dungeon Siege..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yaww arkadaşlar oyun dünyası Ultima Online'dan ibaret değil ki. buraya bile neden ultima online'ı sokup wow'la felan kıyaslarsınız anlamıyorum ki. sizin yaptığınız, biri lucas arts'ın monkey island oyunundan bir resim koyunca "aa lucas arts swg yapmıştı, kesin faketir bu, sizi kekliyor adam kendi aklınca" demek gibi oluyor. ultima, 9 oyundan oluşan bir oyun serisi. single player rpg. ultima online ise, ultima 8'den sonra, 9'dan önce çıkmış mmorpg. uo'yu karıştırmadan ultima'ya bakarsak, bilmessiniz tabii ama bu eski ultima'ları "remake" etmeye çalışan insanlar var. bildiğim kadarıyla bu remake'lerle uğraşanlar bir yerden sonra beceremeyip iptal etmişler projeleri. bir tek geride dungeon siege modifikasyonları ile remake etmeye çalışan bir grup kaldığını hatırlıyorum. sanırım ultima 5 ile 6 mıydı neydi onları remake ediyorlardı. buraya koyduğu ultima V ise "aha bakın ultima V çıkıyor" gibi birşey değil, ultima V yeni bir oyun değil çünkü. dediğim gibi sadece remake bu, yani eski bir oyunun tekrar yapılmışı. of çok uzun konuşturdunuz yoruldum lan. ama asıl anlamadığım bu oyun neden pc oyunlarında değil de mmo bölümünde açıldı? ogame vs vs çıkan her oyuna mmo demeye başladık ne yazık ki. [Bu mesaj Warhero tarafından 27 Aralık 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tabi bence uo nun bu tarz bir oyunu çıksa fena olmayabilir yani aynı sistemi grafiksel açıdan bu yönde geliştirseler yani kamera açısını biraz daha yaklaştırsalar süper olur bence hatta böyle bir proje vardı online ama sonradan rafa kaldırdılar[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Massallah güzel yazilar var gercekten ama anlamadiğim şudur ki siz sanirim siteye giripde gelecekde yapilcak şeyleri okumuyorsunuz zaten ultima online açisindan demiorum veya yeni bir oyunda demedim iyi okuyun .Dungeon siege game engine kullanilmiş ve yeninden yapilmiş bir oyun dedim ve ilerdede eger forumlarini olsun azcik okursaniz takip ederseniz ilerdede bu Online based olacak. Burda wow olsun uo olsun karşilaştirmasina gerek yok çunku herşeyin yeri farklidir wow warcraft neslinin ürünüdür ultima online ise Ultime IX neslinin ürüdünüdür bunlari karşilaştirmak hatali ben orda sadece simgesel olarak 1 cumle belirtim ultima mi wow mu diye. Umarim nedemk istediğimi anlamişinizdir. Lazarus Ultima IV redited online based bir MMORPG oyun şuanda deil ama olucaklar yolunda bu yüzdende pc games deil MMORPG bolumune yazdim yoksa pc bolumune yazardim.[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Şu anda oyunu indirmekteyim. Single player olarak mı oynuyabiliyorum?[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Haritada Britania ama, dikkatinizi çekerim...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar