Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 dül gece ilk kez space victory yapayım dedim çok zevkliymiş :D bu arada başka adalarda koloni sadece bir tane mi kuruluyor? fransaydım bir adada ki şehri koloni yaptım usa oldu ama başka bir ada da daha vardı şehrim ayrı onu yapamadım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 espionage da rakip ulkenin CAN SEE RESEARCH puanini asiyorum, yani goreiblmem lazim. ama investigate city puanim yetmiyor, sehrine bakabildigim zaman hangi tech i research ediyor gorevbiliyorum. peki, sehrini inceleyemeden research unu nasil gorurum ? espionage puanim yetiyor, tekrar hatirlatayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 scoreboardda çıkmıyormuydu o? FFH oynamaktan unutmuşlum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evet, gordum tesekkyurler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bir soru daha : civ4 de bircok kez golden age e girebiliyoruz, ilk golden age imi great people la yaptimd iyelim, ardindan golden age i baslatan bir wonder yaptim, o zaman da 2. golden age e girerim di mi ? okuduguma gore ileride 1den fazla great person lazimmis golden age e girmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 great person ile golden age e girersen ilke sefer 1, ikinci sefer 2, üçüncü sefer 3, dördüncü.. (anladın :P) great person kullanıyosun. golden ageler stack oluyormu bilmiyorum yani bi great personla bide tac mahalimli si bişi var onla girersen süreleri ekleniyormu emin dğeilim ondan tavsiye etmiyorum (yada turn başı 2 dakka beklemiyosan dene bi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 espionage dan bir soru daha :D 8 unhappiness ekleyebiliyoruz rakip sehirlere, ee o zaman sehir mesela 7 likse is yapamaz hale mi geliyor ? bir de bunun gibi 5 kirlilik yaratabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 şehir boyutuna göre yalnız o unhappyness 3 turn den fazla sürmüyor genelde. ha evet kilitleyebiliyosun adamı o doğru. tavsiyem revolt ve sabotage building ile duvar yıkman, revoltta yamulmuyorsam askerlerine az biraz dmg vermeli. en verimlisi onlar. poison food anca barış zamanında adamın büyük şehirlerinde gelişimi engellemek için ideal özellikle tam nüfus artışı yaşandığında yaparsan 2-3 seviye aşağı atarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 normal civ'in (expansion pack olmadan) çıkan son patch'i hangisidir? 1.74 mü? bende şu an 1.09 kurulu ve başka bir patch kurunca çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 sitesi 1.61 diyor. 1.74 warlords patchi olabilir mi kine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 işte sitesi 1.61 diyor ama firaxis'in sitesinde v1.74 gözüküyor, oyun da zaten "abi yeni patch var, v1.74" diyor fakat indiremiyor. ayrıca anladığım kadarıyla, expansionların patchleri, 2.xx ve 3.xx diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://forums.civfanatics.com/downloads.php?do=file&id=6183 link çalışıyor diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 arcane sağol, ben de dün o başlığı görmüştüm, hatta sordum oraya da henüz cevap gelmedi(batu khan isimli şahsiyet ben oluyorum). patch'i indirip kurdum fakat oyun orjinal olmadığı için sorun yaşıyormuşum, kırek lazımmış yani :) onu şimdi hallettim, hatta oyun da açıldı ama umarım bir sorun yaşamam diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ya harbi kafanıza sizin. Niye upladınız ? Vizeler var ne güzel AC2 yi bitirdim oynamam diye şimdi CİV4 okuyunca yine oynayasım geldi abandım torrente off off :( ya bu arada ben son çıkan exp packleri oynamadım hiç. Hangisini oynayayım? Hangi patchle falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 valla ben hayatımda ilk defa oynadığım için normali oynuyorum. 2 tane exp. pack var: beyond the sword ve warlords. bunların patchleri 2.xx ve 3.xx oluyor onu belirteyim. wikiden falan araştırır öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Beyond the Sword ile oynamanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Beyond the Sword ÇOK iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 hmm nedense benim aklımda çok kötü olduğu kalmış. Kötü olan başka bir pack mi vardı acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Uplıyorum kusura bakmayın lütfen. Ben bu oyunu pass geçmiştim uzun süre. 2 ve 3 ü deliler gibi oynadığımı multisini falan yaptığımı ek bilgi olarak gireyim. Evet şimdi yüklüyorum 4 ü ama expansion'lar patchler falan çıkmış. Oyunu sade haliyle mi oynayayım yoksa exp'lerden birine mi yükselteyim hemen? Amacım oyunu hızlıca hazmedip 5'e kendimi hazırlamak aslında biraz da =) Kısaca hangi expansion ve hangi versiyona yükseltmem gerekiyor oyunu bilen birileri söylerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 iki expi de yüklemelisin, ki beyond the sword BAYAĞI iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Direk beyond the sword yükleyip oynayayım ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 I WANT OTTOMAN EMPIRE! any modes with that ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 warlords veya beyond the sword genişleme paketlerinden birini yüklemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Yükledim evet varmış. Valla normalini açtım baktım Ottomans yok geri kapadım exp'leri yüklüyorum şuan. Süleyman the magnificient var gerisi yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar