Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization 4

Baalzebul

Öne çıkan mesajlar

abi yemin ediyorum aynı şey ya adam savaş gemisi çekti bende galley var, bi baktım zeplin uçuo bizde okçular var noluyo anasını satiim ya :d nası olcak abi bu iş bu gunpowder dediin şey bu alfabeyi matematiği falan getirdiğim yerd eğil mi ? çok uzun turnleri var abi onun ondan heralde ? game speed de normalde oynuyrum zorlukta tam ortadaki .
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
ben daha yenı oynaıdm 2 gündür oynuyorum, bu sabah sonunda yaptım.

5. zorlukta (neydi adı unuttum). Oyunun basından sonuna kadar, native americansla,
-tek bir tile agac kesmeden, ve fazla kullnımdan yok olmasına sebep olmada
-savaş acmadan, ve topraklarım ıcınde improvement yıklanları kovmak dısından saldırmadan
-yeterli teknoloji'ye ulaştıktan sonra, sınırlarımın ıcındeki butun ormanları preserve ettim.
-Coal, oil, uranium kullanmadan (aluminium co dahil)
-basından sonuna kadar tribalismde kalarak
-free religion'a kadar paganism
-enviromentalism'e kadar decentralization
-free speech'e kadar barbarism kullanarak

space victory aldım.

mutluyum gururluyum.

ha bi iki şey baya işime yaradı,

academy+oxford+national park(x5national park) ve eline gecen butun scientistleri (hatta representationla butun specialtsler +3 science verdiğinden) aynı şehirde toplayıp korkunc miktarlarda science üretebiliyorsunuz, hatta ayarı kadar kacırmışımki fazla geldi; SS'ı uzaya gonderdiğimde future tech 4 idim, alpha century' ulaştığında (10 tur ediyo butun parcalar tamam ise) future tech 7 idim.

coal+fuel+uranium kullanmadığım için, three gorge dam'ı kurmam şarttı factoryler için (recycle center teknolojisine ulaşmadan factory kurmadım ama!!!).

Bi ara sınırlarımda aluminium cıkmıycak diye korktum, cunku aluminium co, coal kullnıyodu..., sansıma cıktı hemde iki maden.

fussion reseach edebilmek içinde uranium gerekiyor, ama uranium mine etmediğim için onuda, geriye sadece fusion kalıcak şekilde research edip, fusion'ı great scientistle keşfederek cozdum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
hiç savaşlara karışmadan milleti birbirine düşürerek 2000lere kadar geldim birinci sıradaydım da judaismi direk it gibi yaydım baya bi yere ve Apostolic Palace liderliğim sağolsun pek kimse sesini yükseltemedi arkamda 4 full member ve 2 voting member olunca :D ama sonra anasını satim 8 ülkedede uranium olur bende olmaz mı arkadaş allahtan UN lideride bendim direk yasakladım nuke yapmayı :D sonra ilerde oylamada fail yaparız bi şekilde diye uranium olan bi bölgeye denizden çıkardım usa özel marinelerimi çok karizmatikti böyle black hawk down tadında kapıştık buda böyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...