Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çift msn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
msn plus da iki tane açlıyo benim bildigim..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Miranda IM programını yükle buradan 2.msn adresinide online edebilirsin
bunun dışında miranda üzerinden irc icq yahoo massenger
jabber Aım ide tek bi exe altında kullanabilirsin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
msncini kapalı yada öle bişier[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
Buradan sizin için uplood ettim. Güle güle kullanın. Zipi yükledikten sonra programı çalıştırın ve karşınıza gelen seçenek menüsünden Multiple Login? seçeneğini Allow yapıp Patch! diyin.

Ps: Not işlemi gerçekleştirirken messenger'a ait programların kapatılması gerekli olabilir

Daha sonra sizdeki msn sürümünden artık ne bulunuyorsa 7.0 veya 7,5 sınırsız açabilirsiniz.[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage |
Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin...

[Bu mesaj Eraxx tarafından 29 Aralık 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Eraxx, 29 Aralık 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
Buradan sizin için uplood ettim. Güle güle kullanın. Zipi yükledikten sonra programı çalıştırın ve karşınıza gelen seçenek menüsünden Multiple Login? seçeneğini Allow yapıp Patch! diyin.

Ps: Not işlemi gerçekleştirirken messenger'a ait programların kapatılması gerekli olabilir

Daha sonra sizdeki msn sürümünden artık ne bulunuyorsa 7.0 veya 7,5 sınırsız açabilirsiniz.

saol[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...