iesquire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Merhaba arkadaşlar bu yeni realme transfer olmuş bulunuyorum. Zenedar realmindeki 3 charımı transfer ettim buraya. En kısa sürede türklerden oluşan bir guild oluşturmayı planlıyorum. Kendi loncamız olsun diyen türk oyuncuları bekliyorum. Bana ulaşmak için; Char : DARKES Rage - Class : Orc - Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Capn-60 UD Priest Fen-60 UD Mage Nekheb-60 UD Priest Zumzum-60 Troll Rogue Naksudame-60 UD Rogue Wrave-60 Tauren Shaman Letas-60 Druid Enfo-58 Druid Bakkal-60 Tauren Shaman Baska varmı hatırlamıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 belki Cranium Jeffrey ve Ayvada Eklenebilir o listeye ne zamana kadar migrate açık ?[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Listeye eklendi.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: CapN, 17 Kasım 2005 12:33 tarihinde demiş ki: Capn-60 UD Priest Fen-60 UD Mage Nekheb-60 UD Priest Zumzum-60 Troll Rogue Naksudame-60 UD Rogue Wrave-60 Tauren Shaman Letas-60 Druid Enfo-58 Druid Bakkal-60 Tauren Shaman Baska varmı hatırlamıyorum şuan kasarken sıkılmadın mı cifter cifter gitmissin :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Yok gecen adamlar onlar. Hepsi o degil. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: iesquire, 17 Kasım 2005 09:25 tarihinde demiş ki: Char : DARKES Rage - Class : Orc - Shaman abi na'aptın ya?? race değil miydi o ?[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 amaaann idare et işte elim sürtmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Lvl 21 shaman Proumel[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Capn-60 UD Priest Fen-60 UD Mage Nekheb-60 UD Priest Zumzum-60 Troll Rogue Naksudame-60 UD Rogue Wrave-60 Tauren Shaman Letas-60 Druid Enfo-58 Druid Bakkal-60 Tauren Shaman Yeni eklenenler Raimad-60 UD Mage Pulsar-60 Orc Warlock Jardal-51 UD Warlock Xearo-60 Tauren War Shaila-60 Troll Shaman Daha 10 15 kadar daha Türk olmasılazım :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ayrıca Qui - Level 21 Tauren Druid[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] [Bu mesaj theCio tarafından 24 Aralık 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Rezil olduk.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bu arada biz geçmedik buraya kaldık orda :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hayatınızın hatasını yaptınız geçmemekle :) Server çok rahat kolay farm , Ally ların hepsi aklı başında nerde ne yapacağını biliyor. Ben çok memnunum :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yer varmı halen bende bişi kasiim :) PS : Birbirimize sahip çıkacaksak ben adamda toplarım :D [Bu mesaj ad3m tarafından 28 Aralık 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Eee ne oldu pati ahalisi bıraktımı Executus'u :P hadi beyler bi cvp verin geleceği varmı bu sunucunun ORC warriorumu 10 yaptım da :D[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yaşıyoruz :) valla serverı çok seviyorum ben. ama pvpcilerin pek hoşuna gitmeyebilir ki gitmiyor zaten galiba :) nefarianda olan 3 horde 1 alliance guildi var bakalım 1st killi kim alcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bende executusdayım arkadaşlar finatar olarkdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Twins First Kill Dawn guildi olarak almış bulunmaktayız Nef First Kill de 10 dakka ile kaçırmıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ohoo cok diplerde kalmis bu. bilmiyorum daha baskasi var mi ama pati kapaliyken basladim burada. Feldas nickli lock ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Ve ben 855 yıldır deişmeyen nickim Catastrope ile buraya transfer oldum bilmem kaç ay önce... Undead Holy Priest (çakışmaya bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 raimad olarak burdayız level 65 ud mage capn die bir blood elf loladin dolasiomus diye duydum ama bilemiyorum artık:P serverda çok türk var ama paticikten başka tanıdıgım yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Buble Boylar Kovalasın Senı Insallah :) Sanırım serverda 40 Cıvarı Turk var 10 15 Tanesı Ile Muhabbet Durumundayız :) Sadece Bıldıgım 3 Turk Guıldı Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 catastrope ile brethen (eski adi victoria's secret) deyiz. capn'in eski postunda ki kisilerden bazilarini oyunda gormustum. tbc oncesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Bazen random partylerde Türk e rastlamak hoş oluyor. Ama yabancılarla da hiç bi sorunum olmadığı için illa Türk olsun diye tutturmuyorum. Yabancılara Türk olduğumu söyleyince bazen ingilizcem için tebrik ediyorlar falan, bazıları "Wow exotic O_o" falan gibi tepkiler veriyorlar. Serverda bende denk geldim bi kaç türke bizim guildden olmayan, o diğer türk guildleri kim peki? İsimlerini alabilirsem belki birlikte bişeyler yapabiliriz ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar