Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. dünya savaşı planı (fıkra) [hitler stalin el ele]

sheref

Öne çıkan mesajlar

bende bizim kimyacını anlattığı fıkrayı yazayım ama şimdiden söyliyim o kadar komik değil :)

Bir gün Adolf Hitler çok kalabalık bir gruba konuşma yapıyor tam kendini kaptırmışken salonda bi hapşurma sesi yankılanıyor. Kim hapşurdu diye bağırıyor kimsede ses yok. Arkasındaki askerlere ön sırayı tarayın emrini veriyor. Askerler ön sırayı öldürüyorlar. Bir daha soruyor kim hapşurdu diye yine kimsede ses yok bu sefer ikinci sırayı taratıyor. Son kez bi kere daha soruyor kim hapşurdu diye bi yüzbaşı korkarak elini kaldırıyor. Adolf Hitler çok yaşa yoldaş diyor[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Sosyal ağlarda paylaş

Birgün adamın birisi geleceğini öğrenmek için falcıya gitmiş.Falcı adama, milyonlarca kişinin ölümünden sorumlu olacağını söylemiş. Adam bir anda şoka uğramış ben bu kadar kötü bir insan değilim, en iyisi gidip intihar edeyim de dünya ileride daha güzel bir yer olsun demiş, kendini trenin önüne atarak intihar etmeyi düşünüyomuş.
Tren yoluna gitmiş ve rayların üzerine oturup treni beklemeye koyulmuş...

Trenin sesi duyulmaya başlamışken, adam rayların etrafında koşup oynayan bir çocuk görmüş. Bari ölmeden önce son bir iyilik yapayım deyip koşmuş, çocuğun üzerine atılmış, son saniyede trenin önünden kurtarmış. O anda bütün ölüm isteğini bırakmış, korkudan titreyen çocuğu paylamaya başlamış:
"Senin burada ne işin var, oyun oynanacak yer mi burası"
-Özür dilerim bilmiyodum
"Senin ailen filan yok mudur? Adın ne senin?"
-Adolf... Adolf Hitler[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 29 Aralık 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahha hikaye efsaneymiş :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bi tanede ben yaziim :P

Soğuk savaş sırasında her konuda çok iyi eğitilmiş (rus dili, kültürü vs) bir cia ajanı bilgi toplamak amacıyla moskovada bir bara girer. barmene mümkün olan en mükemmel rus aksanıyla "bir votka lütfen" der garson şaşırarak "bir amerikalıya göre çok iyi bir rusçan var" cevabını verir. ajanımız hayır der ben rusum inanmazsan sana çok eski bir rus halk şarkısı söyleyeyim der ve başlar şarkıyı söylemeye. barmenin şaşkınlığı daha da artmıştır. "hayatımda bu şarkıyı bu kadar iyi söyleyen bırak amerikalıyı, rus bile görmedim" der. ajanımız daha da hırslanır "hayır ben bir rusum, şimdi geleneksel bir rus dansı yapacağım ve sen inanacaksın" diyerek başlar dansetmeye. dansı bitirdikten sonra barmenimiz artık iyice dumurun zirvesinde "gerçekten bir amerikalıya göre çok iyi dansediyorsun" cevabını verir.
artıık pes eden ajanımız "peki" der, "kabul ediyorum ben bir amerikalıyım, ama çok iyi rusça konuşuyorum, kimsenin bilmediği rusça şarkılar söylüyorum ve hiç bir rusun beceremeyeceği şekilde dans edebiliyorum. benim amerikalı olduğumu nerden anladın?"
barmenimiz sakince "dostum, zenci rus olmaz" diyerek fıkrayı bitirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyip ile Bush ilk bulusmalarinda
birbirlerine hava atarlar. Bush
Tayyip'e "bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü diriltiriz" der. Tayip altta kalmaz ve o da "bizdeki teknoloji çok farkli,
partimizin bütün elemanlari 100 metreyi 3 saniyede kosmayi beceriyor" der.
Türkiye' ye döndügünde Tayyip'i bir düsünce alir. Danismanlarini
çagirir, ve attigi palavrayi anlatir. "Haftaya Bush geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?" diye sorar.
Danismanlardan biri hemen cevap verir: "Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?" "Hayir sormadik." "O halde hiç korkmayin baskanim, alin
Bush'u Anitkabire götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara'da, adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin
tıkladığını görür ve camını açar.
-Ne var, ne olmuş acaba???
-Teröristler Tayip Erdoğan'ı yakaladılar.... Eğer 1 Milyar YTL verilmezse üzerine benzin döküp yakacaklarmış!
-Haa şimdi anladım bu trafiği...
-Yaa iste onun için herkesten biraz yardım topluyoruz.
-İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak?
-Valla yaklaşık olarak 5'er litre..
*-*-*-*
Birisi Taksim'de duvara bir metrelik harflerle "Tayyip Kafasızdır" yazmış.
Adama 10 yıl ceza vermişler. Bir yılı kamu malına zarar vermekten, dokuz
yılı da devlet sırrını açıklamaktan.
*-*-*-*-*
Tayyip akıl hastanesinde konuşma yapıyormuş. Bir kişi dışında
dinleyicilerin tümü alkışlamış. Tayyip, alkışlamayan kişiye dönerek, "Siz
niçin alkışlamıyorsunuz" diye sormuş.
Adam yanıtlamış "Ben hastabakıcıyım"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...