tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :D hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çok güzel yaaa kopartmayan ama baymayan fıkralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende bizim kimyacını anlattığı fıkrayı yazayım ama şimdiden söyliyim o kadar komik değil :) Bir gün Adolf Hitler çok kalabalık bir gruba konuşma yapıyor tam kendini kaptırmışken salonda bi hapşurma sesi yankılanıyor. Kim hapşurdu diye bağırıyor kimsede ses yok. Arkasındaki askerlere ön sırayı tarayın emrini veriyor. Askerler ön sırayı öldürüyorlar. Bir daha soruyor kim hapşurdu diye yine kimsede ses yok bu sefer ikinci sırayı taratıyor. Son kez bi kere daha soruyor kim hapşurdu diye bi yüzbaşı korkarak elini kaldırıyor. Adolf Hitler çok yaşa yoldaş diyor[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 süper çok begendım[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :tup:[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 güzelmiş kevin mitnick daha güzeldi ama.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahaha süper..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çok iimiş :D[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 guselmiş [spo1=look]hohohoyt(spo yapmaı yeni ogrendim gormemişligime werin)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahah süper :D[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fıkralar müthiş :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 > >>> >>>>> >- "Say >lan isimlerini ehüheü buda çok iyiymiş.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ehehhe guzelmıs baya[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Birgün adamın birisi geleceğini öğrenmek için falcıya gitmiş.Falcı adama, milyonlarca kişinin ölümünden sorumlu olacağını söylemiş. Adam bir anda şoka uğramış ben bu kadar kötü bir insan değilim, en iyisi gidip intihar edeyim de dünya ileride daha güzel bir yer olsun demiş, kendini trenin önüne atarak intihar etmeyi düşünüyomuş. Tren yoluna gitmiş ve rayların üzerine oturup treni beklemeye koyulmuş... Trenin sesi duyulmaya başlamışken, adam rayların etrafında koşup oynayan bir çocuk görmüş. Bari ölmeden önce son bir iyilik yapayım deyip koşmuş, çocuğun üzerine atılmış, son saniyede trenin önünden kurtarmış. O anda bütün ölüm isteğini bırakmış, korkudan titreyen çocuğu paylamaya başlamış: "Senin burada ne işin var, oyun oynanacak yer mi burası" -Özür dilerim bilmiyodum "Senin ailen filan yok mudur? Adın ne senin?" -Adolf... Adolf Hitler[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 29 Aralık 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ahahha hikaye efsaneymiş :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 güzel :)[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bi tanede ben yaziim :P Soğuk savaş sırasında her konuda çok iyi eğitilmiş (rus dili, kültürü vs) bir cia ajanı bilgi toplamak amacıyla moskovada bir bara girer. barmene mümkün olan en mükemmel rus aksanıyla "bir votka lütfen" der garson şaşırarak "bir amerikalıya göre çok iyi bir rusçan var" cevabını verir. ajanımız hayır der ben rusum inanmazsan sana çok eski bir rus halk şarkısı söyleyeyim der ve başlar şarkıyı söylemeye. barmenin şaşkınlığı daha da artmıştır. "hayatımda bu şarkıyı bu kadar iyi söyleyen bırak amerikalıyı, rus bile görmedim" der. ajanımız daha da hırslanır "hayır ben bir rusum, şimdi geleneksel bir rus dansı yapacağım ve sen inanacaksın" diyerek başlar dansetmeye. dansı bitirdikten sonra barmenimiz artık iyice dumurun zirvesinde "gerçekten bir amerikalıya göre çok iyi dansediyorsun" cevabını verir. artıık pes eden ajanımız "peki" der, "kabul ediyorum ben bir amerikalıyım, ama çok iyi rusça konuşuyorum, kimsenin bilmediği rusça şarkılar söylüyorum ve hiç bir rusun beceremeyeceği şekilde dans edebiliyorum. benim amerikalı olduğumu nerden anladın?" barmenimiz sakince "dostum, zenci rus olmaz" diyerek fıkrayı bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 tek kelimeyle dsfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Tayyip ile Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar. Bush Tayyip'e "bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü diriltiriz" der. Tayip altta kalmaz ve o da "bizdeki teknoloji çok farkli, partimizin bütün elemanlari 100 metreyi 3 saniyede kosmayi beceriyor" der. Türkiye' ye döndügünde Tayyip'i bir düsünce alir. Danismanlarini çagirir, ve attigi palavrayi anlatir. "Haftaya Bush geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?" diye sorar. Danismanlardan biri hemen cevap verir: "Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?" "Hayir sormadik." "O halde hiç korkmayin baskanim, alin Bush'u Anitkabire götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sıhldkjlsşlg adsfsdgdjkgf upıdoğw4p67q-3ü561q6t35ybhza5ey koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hahhahe süper=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ankara'da, adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar. -Ne var, ne olmuş acaba??? -Teröristler Tayip Erdoğan'ı yakaladılar.... Eğer 1 Milyar YTL verilmezse üzerine benzin döküp yakacaklarmış! -Haa şimdi anladım bu trafiği... -Yaa iste onun için herkesten biraz yardım topluyoruz. -İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? -Valla yaklaşık olarak 5'er litre.. *-*-*-* Birisi Taksim'de duvara bir metrelik harflerle "Tayyip Kafasızdır" yazmış. Adama 10 yıl ceza vermişler. Bir yılı kamu malına zarar vermekten, dokuz yılı da devlet sırrını açıklamaktan. *-*-*-*-* Tayyip akıl hastanesinde konuşma yapıyormuş. Bir kişi dışında dinleyicilerin tümü alkışlamış. Tayyip, alkışlamayan kişiye dönerek, "Siz niçin alkışlamıyorsunuz" diye sormuş. Adam yanıtlamış "Ben hastabakıcıyım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Rottweiler: İlki Bush için değilmiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bilmem netten buldum, kendim yazmadım, bizimkiler turkleşt,rmiş olabilir fıkrayı abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ha bush ha tayyiiipp al birini vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar