0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Aynı sey daha öncede olmustu okula gideceqtim carımı kapatmıstım 5saat sonra geldigimde oyuna girdim we clan deişimiş nasıl oluyo yaw bu?? 3 gun önceki gunde ::_ACE_:: die bir adamın clanına girdim adamın lwl 61 clanda 2 kişi olduq bende girince benim np 0 dı adam clan gredi 3 dü herneyse gece saat2:30 kadar oynadım kapattım sabah saat 10:00 kalktım oyuna girdim clanın adı deişmiş clanda kimse only deil ama grede gene 3 her neyse 1 gun sonra yani dün gece bi baqtım 2 kişi only clanda birinin lwl 41 dierenin lwl 21 we adam beni clanda banladı banlasın sorun deil de benim clan nasıl durduq yere deişiyo hem bu 41 lwl olan adamın adı farklı ben nasıl oluyoda o clana giriyorum ??[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu da değişik bi clan bug. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama benim klanıma da 30 küsür lvl li adamlar dadandi hiç asistan yok clanda. İlginch bi durum ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kurşun döktür chara :) ben yapmadım char yalan oldu :) said: 0ttavio, 29 Aralık 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Aynı sey daha öncede olmustu okula gideceqtim carımı kapatmıstım 5saat sonra geldigimde oyuna girdim we clan deişimiş nasıl oluyo yaw bu?? 3 gun önceki gunde ::_ACE_:: die bir adamın clanına girdim adamın lwl 61 clanda 2 kişi olduq bende girince benim np 0 dı adam clan gredi 3 dü herneyse gece saat2:30 kadar oynadım kapattım sabah saat 10:00 kalktım oyuna girdim clanın adı deişmiş clanda kimse only deil ama grede gene 3 her neyse 1 gun sonra yani dün gece bi baqtım 2 kişi only clanda birinin lwl 41 dierenin lwl 21 we adam beni clanda banladı banlasın sorun deil de benim clan nasıl durduq yere deişiyo hem bu 41 lwl olan adamın adı farklı ben nasıl oluyoda o clana giriyorum ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bence bi eziğq para bağışla geçer[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben eziklere coq bagıladım ama karsılıgını gormedim bir citini +4 geciriken zorlanıyorum her 5 citinden 4 patlıyo o ne olacaq hemde bus kullanıyorum ??[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: hackersin Pati - ? 29 Aralık 2005 12:38 -------------------------------------------------------------------------------- kurşun döktür chara ben yapmadım char yalan oldu ahahahahhaha iyi espiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 5 senedir mageyim Böyle Staff Görmedim ...[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 nasıl staff gormedin ayrıca sen 5 senedir oynuyorsun we lwl 65 ;)[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice [Bu mesaj 0ttavio tarafından 29 Aralık 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Hehe 5 senedirmiş oyun çıkalı 5 sene oldu sanki :)[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 olm ben de bı takı var trade atılmıo pazara koyulmuyo ama carser,dex,hp,grasıel,flem,laytimgiposın 6 verıooooooooooooooooooooooooooooo ve kutudan cıktı swov man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o takı benim deir carda da war mor bişey kolye ::Informerde :: de war mor bişey altında da tarihi war 25*dec*05 die ama yılnasından sonra silinecemiş[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: bartu, 29 Aralık 2005 15:01 tarihinde demiş ki: olm ben de bı takı var trade atılmıo pazara koyulmuyo ama carser,dex,hp,grasıel,flem,laytimgiposın 6 verıooooooooooooooooooooooooooooo ve kutudan cıktı swov man peki[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By [Bu mesaj LorDofHmN tarafından 29 Aralık 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ne olmus salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 laytimgiposın reziits pls ok[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ır pls ok ? ım stunned ok?[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: LorDofHmN, 29 Aralık 2005 15:06 tarihinde demiş ki: ır pls ok ? ım stunned ok? ir ne Lam iron bow Resistmi mauhauh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ır pls ok ? sdasdsdf xD[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 LorDo pm Ye Bakasana Kör Arkadaşım NesE Bakma Heg i Gördünmü Bu aralaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 olm ıngılızce yazıonuz doğru yazınnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tmm[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar