MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaşlar codectendir falan dedim. bütün codecleri baştan yükledim ama videolarda görüntü sesten yavaş ilerliyor neden olabilir?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sistemin yavaş kalıyor olabilir. P3 bilgisayarımda oluyordu bu sorun. Çok alakalı olduğunu düşünmediğim halde ram ekleyince düzelmişti.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 iyi de eskiden ben gayet iyi izliyordum. ne değişti şimdi?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sistem yavaşlamıştır. nortonmu kullanıyoresun[signature][hline]www.otostopcu.org
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 herşeyi kapattığım halde böyle oluyor yinede[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eğer cd den okuyorsa video yu belki cd den kaynaklanan bir problemdir onun haricinde aklıma bişey gelmiyor[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yapar oyle arada. bir program yada oyun kurmussundur o kendi codeclerini kurmustur, cakisma olmustur. duzelteyim derken daha da karismistir. butun codecleri kaldir, reg duzenleyicilerle bilgisayari temizlemeye calis. olmadi formati dene.[signature][hline]
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 % 99 ihtimalle format attıktan sonra düzelir. % 1 ihtimallede bilgisayarın artık miladını doldurmaya başlamıştır :)
Öne çıkan mesajlar