Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle ögretmenler oldukca isimiz zor

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

ya anlamadıgım şey bu tarz olayların hep bşörtülü veya sağcı kısım yapıyormuş gibi gösteriliyor.sonrada insanların aklında bu kısımın laik olmadıgı atatürk düşmanı gibi şeyler oluşuyor.
insanlar yanlış anlamasın ama böyle insnlar ne sağ ne sol ne orta ne kafa gol.böyle insnlar Allahın belası aptal insanlr.kusura bakmayın lafım argo kaçmış olabilir.Ama tutamıyorum kendimi.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hemen akli dengesi yerinde değil filan diye örtbas etmeye çalışmışlar...

Basbayağı vatan haini bi şerefsiz işte... Nasıl alttan alırlar yaa? Ülkeden sürsünler yada ne biliyim meydanın birine linç edilsin diye bıraksınlar

Öğrencilerini nasıl eğitiyodur kim bilir[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne işkencesi yapmayın ya yazık deliye işkencemi yapılır dayakmı atılır (eğer aklı yerinde değilse) küçücük kızlara tecavüz edenleri salıyolar aklı yerinde değil diye ozaman bütün delileri keselim söylediklerim tabiki gerçekten kadın aklını yitirdi ise geçerlidir[signature][hline]Maverick(NerfMe)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 28 Aralık 2005 15:24 tarihinde demiş ki:
ya anlamadıgım şey bu tarz olayların hep bşörtülü veya sağcı kısım yapıyormuş gibi gösteriliyor.sonrada insanların aklında bu kısımın laik olmadıgı atatürk düşmanı gibi şeyler oluşuyor.
insanlar yanlış anlamasın ama böyle insnlar ne sağ ne sol ne orta ne kafa gol.böyle insnlar Allahın belası aptal insanlr.kusura bakmayın lafım argo kaçmış olabilir.Ama tutamıyorum kendimi.

Dostum burada önemli olan sağcılık solculuk değil bu tip insanlar bu ülke için tehlike gelelim ki sadece yobazlar değil koyu kızılcıklar,kürtçüler de aynı zamanda tehlike kaldıki yıllardan beri böyledir. Bu adamlar cumhuriyet yeni kurulduğundada tehlikeydi cumhuriyetin 82. yılındada tehlike. Bu tip insanların da köklerinin kazınmasından yanayım.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Sosyal ağlarda paylaş

1005 kere söyledim 1006. ya da söyleyecem, akp nin başı ne kadar kontrollü gidiyorsa, aşağıdakiler de o kadar pervasız, o kadar diktatör. bu da onun bi sonucu.

o deli denin hatun da kesin birilerinin akrabası yakını falan bişi ondan hakkında işlem yapılamamıştır.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Müebbet az buna.
İdam etmek de çocuklarına yazık etmek, ona kolay yolu sunmak demek.[signature][hline]Today has born the seventh one
Born of the woman the seventh son
And he in turn of the seventh son
He has the power to heal
He has the gift of the second sight
He "is" the chosen one
So it shall be written
So it shall be done...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...