aziiizzz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Hacked decekted a third party parogram(s) or hacking attempt that make...... şimdide beni hack çi yaptı bu patch kullansam gam yemiyecem acaba neyden kıllandı gelde bul bulabilirsen..... Tahmini olan var mı? neye hassasiyet gösterdş bu şeytan icadı?[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:Lord Of War , Mission:provoke Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tahminimi diyim daha faliyete geçmedi + rayına oturmadı taki Launcher den inene kadar ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Knight Online klasörünü silip tekrar rar'lı dosyadan extract yapacağım, eğer o zaman da aynı hatayı verirse buraya yazar haber veririm. Kosp'u ben de denemistim sadece nasıl auto heal verdiğini merak ettiğim için :) ama sonra sildim gitti...[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: aziiizzz, 29 Aralık 2005 11:44 tarihinde demiş ki: Hacked decekted a third party parogram(s) or hacking attempt that make...... şimdide beni hack çi yaptı bu patch kullansam gam yemiyecem acaba neyden kıllandı gelde bul bulabilirsen..... Tahmini olan var mı? neye hassasiyet gösterdş bu şeytan icadı? HAcker yada kospcu degilsiniz o patch anlasilan yerine oturmamis :) :) Otursa nolur oturmasa nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yaw işe bak yaa 1312 de luncher i açıyom update complate diyo 1312 de kalıyo sanki 1313 patch i yok muş gibi en son 1312 yi görüyor.[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: hippo, 29 Aralık 2005 11:52 tarihinde demiş ki: yaw işe bak yaa 1312 de luncher i açıyom update complate diyo 1312 de kalıyo sanki 1313 patch i yok muş gibi en son 1312 yi görüyor. aynen bendede oluyo 1313patch in yuklemesi gelmiyo start geliyo tıklıyorum oyuna girmek için oyuna girişteki k2 network yazısı geliyo orda takılı kalıyo ama arkadanda oyunun müziği calıyo anlamadım gitti :([signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oyuna girebilen var mı? nasıl girdiğini yazarsa bizde gireriz..iyide olur hani[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:Lord Of War , Mission:provoke Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Eğer önceden Kospu denemişliğiniz bile olsa, Knight Online klasörünü silip baştan extract edin tabi kopyanız varsa. Sonra 1313 hariç tüm patchleri indirip çalıştırın. Bende çalıştı.[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Wersion invalid yazıo 1312 den sonra 1212 yükleyen war mı aranızda?[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben 1312 ile oyuna girdim :D nasıl olduyki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yanlış yazdım 1313 yükleyem war mı aranısda?[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 [spo1=Pacth1313 iÇindekiLer][/spo][signature][hline]Nick : pCBuyucuLwL : 62 ( %01.07 )CLan : ...Np : 13x.xxxServer : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: RuneLaFey, 29 Aralık 2005 11:04 tarihinde demiş ki: 1313 patch'i %100 macroya karsi yapilmis . 5.4 mb olmasinin en büyük sebebi HackShield'in güncellenip versiyon degistirilmesi. 3rd Party programlar konusunda daha hassas olacaga benziyorlar. Çok komiiiik:-)))sen de inanıyo musun bu dediğine?[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sörvır hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Beyler ve bayanlar ; 1312 patch'i hazırlanmış ve tam olrak kullanılmaya hazır bir patch bu yüzden de launcher'dan indirebiliyorsunuz. Ancak 1313 patch'i henüz hazır olmayan ve nihayi durumuna ulaşmamış durumunda bu yüzden de launcher'dan yüklenmiyor. Biraz sabırlı olun 1313'ü kurmak için bekleyin biraz. Patch'lerinizi mutlaka launcher'dan yapın her zaman daha sağlıklı çalışıyor. Sadece biraz sabır yeter.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Masteis, 29 Aralık 2005 12:43 tarihinde demiş ki: sörvır hala yok Huaa Koptum buna ***sörvır***[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dexteriyus haklı.launcherdan yüklenmedigi sürece çıkmamış bir patchi yüklemeyeni..eğer update completed derse start'tan oyuna girin gitsin.[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kennicky_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eet böyle bir patch yok şuan[signature][hline]Name: Kennicky Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 6x Nation: Karus Job: Shadow Vain Leave KO.....BB KO Family Char itemsiz satiliktir, ilgilenenler burdan pm atsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: _Kennicky_, 29 Aralık 2005 12:55 tarihinde demiş ki: eet böyle bir patch yok şuan Yaw Ftp sitesinde patch Görünüyor Olmayan Şeyi Niye koySunlar.. Ayrıca Oyuna Hala Girememe Rağmen Server ları Görüyom NerDeyse hepsi Full bu inSanlar NasıL Giriyor? Bu hackshiled AttempDansonra Bide utanmadan Outed Version Diyo ALalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 her patch de bi baslık acılmak zorundamı yaf?[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: RogueSpear, 29 Aralık 2005 13:04 tarihinde demiş ki: her patch de bi baslık acılmak zorundamı yaf? iSyanın Patche Karşımı ForumDakilere Karşımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ne alaka patchle? hayır her yeni patchde yeni bi baslık acılcana acın bi tane sbt leyin her yeni upgrade i oraya yazın ne gerek var çüş tane topic acmaya[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 patch 1313 yuklemye basladım şimdi launcerden :D[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hmm Eet Doru SöyLüyorsunda biri mutlaKa açar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Elin memleketinde essek parayla, bizde arabayla...[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar