theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Neden öcu gormus gıbı bakıyor :))[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eheh adamın naapıcaı belli olmuyo valla hakanın. beklenir yani. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 adamlar multi yüzsüzlükle montaj diyolar. ne montajı ya delimisiniz fifa'nın resmi sitesinde yayınlandı o fotoğraf ta dünya kupasında.. ey allahım..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yillardir ps kullanan biri olarak montaj olmadigini soyleyebilirim. Ayrica yillardirda basketbol oynayan birisi olarakta, hakan`in forma icin yaptigi o hareketinin hic birsey oldugunu ekleyebilirim. Sonuc olarak formayi iceri sokup sortunun ipini almak icin oraya bakmak zorunda kaliyorsun ki biz neler gördük, ibrahim kutluay fenerbahcedeyken neredeyse tamamen sortunu indirip formasini icine sokmustu. Gecin bunlari tartismayi, sadece ho$ enstanteneler. :)[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 doğru resim montaj değil... adam yapmış işte[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Fifa'dan alıntı zaten bu jpeg heralde FIFA montaj işleriyle uğraşmıyordur.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bunun montaj olduğu daha dünyakupasından sonra ortaya çıktı tabi fenerli ark.lar pekbilmezler onlar at gözlüklü ya....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 montaj olma ihtimali var ama öyleyse bile çok zor gerçekten. Tabi bi de şunu düşünmek lazım. Neden montaj olsun ki. Montaj yapılacak olsa daha manidar bişi yapılamaz mıydı? Böyle ucundan kıyından bişi yapılacağına? Gayet olası bi hareket bu. Ki bana fotomontaj gibi görünmüyo.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: horacegoesskiing, 17 August 2003 15:58 tarihinde demiş ki: montaj olma ihtimali var ama öyleyse bile çok zor gerçekten. Tabi bi de şunu düşünmek lazım. Neden montaj olsun ki. Montaj yapılacak olsa daha manidar bişi yapılamaz mıydı? Böyle ucundan kıyından bişi yapılacağına? Gayet olası bi hareket bu. Ki bana fotomontaj gibi görünmüyo.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. abi çöakıyosan eğer fotoshopta incele[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 çakıyorum. fotomontaj olmama ihtimali yüksek.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ya ctulcu muydu tam hatirlayamiyorum kusura bakma. acaip manyak bi insansin varya senin fanatikligine bitiyorum. [Bu mesaj quamor tarafından 17 August 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yahu zaten bi kollarin rengine bakin, birde bacaklarin. farki anlarsiniz.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 tartısılır bır konu fotomontaj mı degıl mı :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 normal birşey,top yada darbe gelmiş olabilir vede montaj değil bu arada,yedek kulübesinin maçta izlenememesini,görüntülenmemesini savuna birini ilk defa bu thread'de gördüm,bi yaşıma daha girdim:) [hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 20 August 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Montaj olsa ne olmasa ne.Bu resimin spor bölümüylede alakası yok zaten,garbage lık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 dünya kupasında atamadı resimde o işi yapıyor. helal olsun diyoruz sana hakan şükür.![hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 niye bu kadar ilgi çekmiş bu konu anlamadım formasını düzeltiyor adam,yani nasıl bir anlam arıyorsunuz?? montaj olmadığı kesin zaten montaj olsa kim böyle boş bir işi için uğraşsın. kesin çünkü fifa dünya kupasında her maçtan 1 saat sonra resimlerini yayınlıyordu..işi gücü yok onu mu montajlıyacaklar(o zaman görmüştüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bariz montaj, o önden çıkıntı yapmış şey nedir ya? elleri nerede bakar mısınız, mantıksız konusmayınız, fanatikliginiz gozunuzu kör etmiş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya ne fanatikligi espri amaciyle koydum zaten hosuma gitti. sen bul sen de koy fenerli futbolcularin garipliklerini ben onada gulerim korkma euheu[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 abi adamşişeyi açıyo yada kapatio yapmayın ya...i.[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ya fifa neden boyle bi montaja ihtiyac duysun ki fifanin resmi sitesinden alinti zaten. ordada var.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar