Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Sukur den cok estetik bi hareket.

quamor

Öne çıkan mesajlar

eheh adamın naapıcaı belli olmuyo valla hakanın. beklenir yani. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Sosyal ağlarda paylaş

Yillardir ps kullanan biri olarak montaj olmadigini soyleyebilirim. Ayrica yillardirda basketbol oynayan birisi olarakta, hakan`in forma icin yaptigi o hareketinin hic birsey oldugunu ekleyebilirim. Sonuc olarak formayi iceri sokup sortunun ipini almak icin oraya bakmak zorunda kaliyorsun ki biz neler gördük, ibrahim kutluay fenerbahcedeyken neredeyse tamamen sortunu indirip formasini icine sokmustu. Gecin bunlari tartismayi, sadece ho$ enstanteneler. :)[hline]i have no tears, there is only pain
Sosyal ağlarda paylaş

montaj olma ihtimali var ama öyleyse bile çok zor gerçekten.
Tabi bi de şunu düşünmek lazım. Neden montaj olsun ki. Montaj yapılacak olsa daha manidar bişi yapılamaz mıydı? Böyle ucundan kıyından bişi yapılacağına? Gayet olası bi hareket bu. Ki bana fotomontaj gibi görünmüyo.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 17 August 2003 15:58 tarihinde demiş ki:
montaj olma ihtimali var ama öyleyse bile çok zor gerçekten.
Tabi bi de şunu düşünmek lazım. Neden montaj olsun ki. Montaj yapılacak olsa daha manidar bişi yapılamaz mıydı? Böyle ucundan kıyından bişi yapılacağına? Gayet olası bi hareket bu. Ki bana fotomontaj gibi görünmüyo.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.

abi çöakıyosan eğer fotoshopta incele[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

normal birşey,top yada darbe gelmiş olabilir

vede montaj değil
bu arada,yedek kulübesinin maçta izlenememesini,görüntülenmemesini savuna birini ilk defa bu thread'de gördüm,bi yaşıma daha girdim:)
[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 20 August 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

niye bu kadar ilgi çekmiş bu konu anlamadım
formasını düzeltiyor adam,yani nasıl bir anlam arıyorsunuz??
montaj olmadığı kesin zaten montaj olsa kim böyle boş bir işi için uğraşsın.
kesin çünkü fifa dünya kupasında her maçtan 1 saat sonra resimlerini yayınlıyordu..işi gücü yok onu mu montajlıyacaklar(o zaman görmüştüm)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...