Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boys Anılar ...

kingpin

Öne çıkan mesajlar

O da senin ifade özgürlüğün, senin demenle ben gay olmuyorum. İstediğini söyle banane. Ki insanın cinsel tercihiyle ilgili konuşmak ya da hakaret etmek o özgürlüğe girmez. Ama bilmemkaç milyon Ermeni öldürüldü demek bir özgürlük olmalıdır. Hakaret yok, bişey yok.

Ya da adalet sisteminin kötü olduğunu söylemek, başbakan hakkında karikatür çizmek veya herhangi bir şekilde onu eleştirmek serbest olmalıdır.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

İsviçre'de bir Türk,Ermeni soykırımı yalandır dediği için gözaltına alınmıştı.
"Hüaa ben aydınım" diyip herşeye muhalefet olmadan önce,diğer ülkelerin o kadar kendileri bahsettikleri insan haklarını,düşünce özgürlüklerini ne kadar uyguladıklarına biraz bakalım.
Neyse siyaseyete döndü bu konu da...[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Free Domain
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupalılar bizi ezmeye çalışırken siz de biryandan kendi ülkenizi aşağılayıp duruyorsunuz. Hoşunuza gitmeyen şeyler varsa ülkenin geleceği gençler olarak başarılı politikacılar olup ilkokul mezunu milletvekillerin yerine geçmeye falan bakın.
Avrupalılar kendileri haltları yiyip yiyip Türkiye'de en ufak birşey olduğu zaman "aha sen bunu yaptın" diye tepemize biniyor. Siz de bunu yiyip "aa bizim ülkemiz şöyle böyle!" diyorsunuz.
Tekrar söylüyorum eksikler,hatalar varsa bunları düzeltmeye çalışın,bizden adam olmaz diyip durmayın[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Free Domain
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 27 Aralık 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
Ama bilmemkaç milyon Ermeni öldürüldü demek bir özgürlük olmalıdır. Hakaret yok, bişey yok.

girmeyelim pamuk davasına.
Bu ne ifade özgürlüğüne girer ne de düşünce suçuna bu böyle olmaz.
Asılsız iddialarla ortaya bok atmakmıdır düşünce özgürlüğü.

Bu ülkede okkalı küfürü hak eden o kadar çok insan var ki.
Çağdaş olucaz diye karaktersiz olunuyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Asılsız olduğu ne malum. Araştırdın mı bütün Türk tarihini bu biiir,

o tarihte yaşadın mı da asılsız diyosun iki.

O da yaşamadı ama olsun sonuçta var demek asılsız ise yok demek de asılsızdır. Varlığı kanıtlanamayan birşeyin yokluğu kanıtlanmış sayılmaz.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan benı sinirlendirmeyin yahu Gözünüze gözünüze girsin o kaynaklar adamlar tarih komisyonu kurmaya cesaret edemiyor.
Ab Tarih Komisyon başkanı çıktı açıkladı böyle birşey olmadığını.
Nasıl insanlarsınız siz ya nedir bu ermeni fanatizmi
Hadi türk kaynaklarına güvenmiyoruz eywallah
ulan yabancı kaynakların hepsi soykırım diye birşeyin olmadığını gösteriyor.
Nasıl rezilliktir bu ya.
Yazık gerçekten yazık

tartışma burda bitsin daha msj atma gereksiz yere uzamasın çağdaşız ya skelm ülkemizi salla gitsin[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten soytarılar[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 27 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
Ben ermeni fanatiği değilim. Türk düşmanı da diilim ama aksi dünya tarafından kabul edilene kadar vardır ya da yoktur denilebilir. Asılsızsa ikisi de asılsızdır.

Hangi dünya ?

Bütün Dünya da bu böyle zaten Türkiye de soykırım olmuştur diye birşey geçmiyor.Sizin götünüzden uyduruyorsunuz
Sadece Fransa kabul etti.

Dünya fransadan mı ibaret.

Aslı ortada işte hiçbir ülkede kabul görmedi bu görseydi 100 yıldır nerde ?
Bırakın ya bi bok bilmeden aydın görünmek için yapmadığınız şebeklik kalmıyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer ülkeler de kesinlikle yok mu dediler Fransa kabul edince??

Aydın gözükmeye çalışmanın alakasını hala kuramadım, çok mu gıcıksın aydınlara da "aydın gözükmeye çalışıyosun hede hödö" diye çıkışıp bi de şebeklik yaptığımı söylüyorsun. En azından daha nazik bildirebilirsin görüşlerini.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

1 de isimlerini "boy"s anılar koymamışlar mı,bitiyorum tamamen.Ya onların neresi BOY???ya da neye güvenerek öyle her haliyle iğrenç 1 isim koyup,iğrenç 1 şarkı söyleyip,iğrenç 1 klip çekmişler ki?medeni cesaret diyeceğim o kadarı da ayıp yani...[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
Sosyal ağlarda paylaş

nıckım yüzünden bana boys anılar diyip duruyorlar sinir oluyorum[signature][hline]Voic3
Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki:
birsey biliyorsan soyle alim desinler
bilmiyorsan sus adam desinler...
newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki:
Çelik Ayna
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...