coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 up[signature][hline]Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 up pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ups[signature][hline]Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aga up pls! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 .[signature][hline]Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 .....[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 üstte olsun biraz da çok iyi bir topic[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 5x (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Daha hiç premium almadım. :D Ama deniz fenerine mesaj attım. Paramızı hayırlı işlere kullanalım. :)[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ordinaryus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gunaydın herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_mask_53 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deepimpactt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: OrioN_, 24 Aralık 2005 16:55 tarihinde demiş ki: arkadaşlar oncelıkle nıce yıllara bugune kadar burada hep kendı menfatlerımız ıcın konustuk paylastık sımdı sızlerden bır rıcam var 1 kere pre alacagımız parayı yani 6 usd olan rakkamı 5560 yazarak deniz feneri ne bagıslayabılırsınız yılbasında mutlu huzurlu bır gece gecırmak onlarında hakkı dıye dusunuyorum buırkerede onları dusunelım sevgılı arkadaslar kardesler mutlu olmak onalrında hakkı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik=ANASAYFA buradan bılgı alabılırsınız yanlıs anlamayın sızler tabıkıde yardım edıyorsunuzdur etmıyorsunuz dıye yazmadım . Bugune kadar bu oyuna hıc para vermedım sama gelıyordu bı oyuna para vermek ama oyunu ıyıce ogrenınce ısteklerde artıyor tabı YTL karsılıgı +8 raptor alcaktım ama 2 ay daha ezıq gezerım o parayı denizfenerine bagıslayabılırım.. Ayrıca boyle bır topıc actıgın ıcın tesekkr ederm....[signature][hline]De me Laaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deepimpactt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkadaslar bırde bıraz oncekı verdıgım yanıtın altında ımzamı unutmusum ( De me Laa!! ) onun ıcın ayrıca ozurdılıyorum konuyu bıraz gevsetmıs gıbı durmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 __[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 şu forumda ilk defa gerçek hayattan bişeyler buldum. msj attım bile. sağolasın kardeşim[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Np : Kasıyorum işaret çıktı sonunda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 up(arada post da mı kasıorum ne:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 keşke gerçek yaşamlarımızda da bunları görebilsek. [spo1=iki resim arasındaki farkı bulunuz][/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aslında şöyle başlıklara hızlı bakınca fark edememiştim reklam sandım fakat sonra aklıma takıldı bu isim tanıdık geliyor(site ismi) diye baktım ve gerçekten çok güzel birşey yaptığını söyleme gereksinimi duydum bende msjımı gönderiyorum umarım bireysel değil toplumsal olarak bu konuda duyarlı davranırız...[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_mask_53 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 koybolma lütfen topic:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 up :d up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar