InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pfff yani pff[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: nileppezdel, 27 Aralık 2005 23:46 tarihinde demiş ki: 1,50'den kısa dincimiz efsane kişilik Abdullah Tunca'nın dersinde arkada lise son ve 1,90 küsür boyda çocuk arkadaşıyla konuşmaktadır: APO: Sus ulan i.ne! (öğrenci ayağa kalkar, APO'ya yaklaşır ve tepeden bakarak) Ö: Efendim hocam ne dediniz? APO: İ.ne dedim evladım Ö: İ.ne ne demek hocam? APO: Bizim köyde akıllı küçük çocuklara i.ne derlerdi yavrum. Ö: O zaman küçükken siz de i.neydiniz di mi hocam? APO: Evet evladım. gerçek :D zuhaa puhaaa muhaa we niceleriii[signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: nileppezdel, 27 Aralık 2005 23:46 tarihinde demiş ki: 1,50'den kısa dincimiz efsane kişilik Abdullah Tunca'nın dersinde arkada lise son ve 1,90 küsür boyda çocuk arkadaşıyla konuşmaktadır: APO: Sus ulan i.ne! (öğrenci ayağa kalkar, APO'ya yaklaşır ve tepeden bakarak) Ö: Efendim hocam ne dediniz? APO: İ.ne dedim evladım Ö: İ.ne ne demek hocam? APO: Bizim köyde akıllı küçük çocuklara i.ne derlerdi yavrum. Ö: O zaman küçükken siz de i.neydiniz di mi hocam? APO: Evet evladım. gerçek :D süper :D:D:D yarıldım[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Hellsing, 27 Aralık 2005 22:51 tarihinde demiş ki: Zaten bu kickass denen arkadaşın sahte fake acc kullandığını gerizekalı, aptal diilsen bunu çok açık ve net söylüyorum, anlıyabilirsiniz. Aynı şeyi belki yüz defa yazdık buraya her birimiz; fake olduğundan şüphelendiğiniz accountu şikayet edin, ve unutun diye, ama olmuyor olamıyor bir türlü. Kontrol edebilecek olan insanlar var bunu burada kolaylıkla, neden en sağlam kanıt olarak varsayımlarınızı görüyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca komik olan bir nokta da var olayda bilmem farkında mısın; bu insanlar arasında bir uyum bir muhabbet var ki beraberler, bir birliktelikleri var. Bu durumda birbirine benzer üslupta mesaj atmalarının veya genel anlamda hemfikir olmalarının nesi anormal ki fake olduğuna kanıt olarak bunu sunuyorsun? Makul bir yaklaşım mı bu sence? Bu anlamsız tartışmayı bitirmek için söylüyorum; hayır misskickass kickassin fakei değil kayıtlara göre, olsaydı da zaten ilgilenecek olanlar yetkililerdi bu konuyla. Aynı şey açılan her topic için de geçerli tabii; beğenmiyorsanız topici mesaj atmayın, kurallara aykırı olduğu kanısındaysanız şikayet edin, ama topicin anlamsızlığını kanıtlama çabanızda ısrar etmeyin lütfen. Bu uyarı tabii ki c/p yapıp kaynak belirtmeme mesajlarına yönelik değil topicteki. Ayrıca üsluba dikkat lütfen. Burası mahalle kahvesi, yazıştığın insanlar da askerlik arkadaşın değil. Bu forumların bir düzeyi ve kuralları var, ve hepimiz de senin gibi onlara göre hareket etmeyi taahhüt ederek üye olduk buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kutluyorum Nefr seni, işte herzaman bir sorun yasadıgımda bu yazını karsılarına quotelicem. Teşekkür ederiz.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 -lan oglum,sen donem odevini getirmedin demi? -hocam cd'yle getirdim kabul etmediniz. -lan ben sana demedimmi 512mb flashdiske cek getir die? -hocam n'aptiniz siz? -lan dangalak benle haftalik 10 saatin var , yani bu notunxderssaati=kredi demek. -hocam ben size flash diski getireyim siz odevi bosverin. -hadi sen daha burdamisin yasanmişşşş.. ps:Bleda veya Hellsing bir daha açmaz aynı konuyu diye umuyorum.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bence kickass Nefr'in fake kullanıcı hesabı. *Evil Grins*[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 lise 1 , 2. hafta , 2. biyoloji dersi... sınıf hebele gübele muhabbet içinde , bense ders dinliyorum (nasıl olduysa) bi anda "tunch sus artık yeter!" diye cırtlayan bir hoca sesi.. ben ne olduğumu şaşırıp " e hocam ben konuşmuyorumki" dedim.. hocanın cevap : " napıyım bi tek senin adını ezberledim" .. tunch : " 0_o " buda benim ufak tefek anılarımdandır..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bence burdaki herkes fake onun icin susun bakem[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yaa off bunları duyunca aklıma direk bizim sınıfta lisedeyken yaşanan bi olay geldi Edebiyatta kompozisyon yazacaz ama bi arkadaşta beyaz kağıt yoktur bi türlü bulamaz en sonunda koparıcı lafı söyler. - Ya naapsam beyaz kağıdı fotokopi mi çektirsem? Bu lafın ardından 10 dk tek kelime yazamadık. Deli dağılmıştım yaa. Bide sınavda diyo adam lafı.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: nileppezdel, 27 Aralık 2005 23:46 tarihinde demiş ki: 1,50'den kısa dincimiz efsane kişilik Abdullah Tunca'nın dersinde arkada lise son ve 1,90 küsür boyda çocuk arkadaşıyla konuşmaktadır: APO: Sus ulan i.ne! (öğrenci ayağa kalkar, APO'ya yaklaşır ve tepeden bakarak) Ö: Efendim hocam ne dediniz? APO: İ.ne dedim evladım Ö: İ.ne ne demek hocam? APO: Bizim köyde akıllı küçük çocuklara i.ne derlerdi yavrum. Ö: O zaman küçükken siz de i.neydiniz di mi hocam? APO: Evet evladım. gerçek :D budur =))[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: -Cleglaw-, 27 Aralık 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ekşiden c/p hoş değil. marifettde değil. ekşi gibi kendini bi halt sananların olduğu bi yeri okumadığım için böyle şeyleri forumda görmek iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: ekşi gibi kendini bi halt sananların olduğu bi yeri okumadığım için böyle şeyleri forumda görmek iyi oluyor. neden sürekli ekşi sözlük'e paticik de laf atılıyor anlamıyorum siz hic gördünüzmü ekşi'den paticige atılan laf? lütfen hal ve hareketlerimize dikkat edelim birde acılan topiclerin konusunu saptırmayalım arkadaslar ..[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 istanbulda bitirdiğim özel lisenin son sınıfında geçer bizzat yaşadım her gün -günaydın -sağol -ders yapalım mı ? -hayır -dışarı çıkmak isteyen varmı ? -hyr - iyi muhabbet edin o zaman[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: deathcore, 29 Aralık 2005 11:44 tarihinde demiş ki: said: ekşi gibi kendini bi halt sananların olduğu bi yeri okumadığım için böyle şeyleri forumda görmek iyi oluyor. neden sürekli ekşi sözlük'e paticik de laf atılıyor anlamıyorum siz hic gördünüzmü ekşi'den paticige atılan laf? lütfen hal ve hareketlerimize dikkat edelim birde acılan topiclerin konusunu saptırmayalım arkadaslar .. ben gördüm =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar