kanix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bi ara trojan yiyip hepsni temizledikten sonra pc de garip bişey olmaya başladı.Zone alarm firewall pc başlar başlamaz kapatıyımmı soru ekranını getiriyo ve no ya da bassam kapatıyo.bekleyince en az 50-60 tane daha ekran açıyo, ctrl alt del yapıyorm ve 3 saniye geçtikten sonra bir program belirip yok oluyor.Bu her 2 saniyede bir tekrarlanıyo Programın adı da MPCSVC.EXE62326.pf windows altında prefetch klasöründe bulunuyor. Kaç kere trojan temizledim hem AD-Ware ile hem spybot search&destroy ile hem de Spysheriff ile Bunu yazarken bu dosyayı sildim, ve desktopumda 6 tane reklam exesi belirdi, kafayı yiycem ya...[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 prefetch klasörü virüs taşımaz bildiğim kadarıyla. sen asıl dosyayı bulmuyorsun, perefetchteki izini bulup siliyorsun, kendisini bul[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 +1 .pf dosyaları sadece Windows'un "daha çabuk işleme için hazırlanmış kısayolları"nı tuttuğu klasördür. Gerçek sorun bir başka yerde saklanıyor, sen kısayolları silip duruyorsun. Ad-Aware ve SpyBot yetmiyorsa, diğerlerini dene. Ne kaybedersin?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 spyware nuker var onu dene bir de istersen[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 formattttt =))[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar