Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Catscratch, 28 Aralık 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Delikanlı antivirüs programı baştan indirmez virüslü dosyayı. Napim ben indirdikten sonra :D Kaspersky kullanıorum ama test etmeye üşeniyorum :P NOD32, Firefox indirirken dedi "bu dosya virüslü ona göre" diye :)[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 www.free-av.com/ 587! uu beleş meleş ama kaspersky kadar işe yarıyomuş :D[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 BitDefender 9 Internet Security Antivirus, Firewall, Antispam, Antispyware, Parental Control, Tam anlamı ile mükemmel daha önce böyle mükemmel bir virus koruyucum olmamıştı. Sistemi kesinlikle yormuyor bilgisayarım 16 gündür acık problem yok. Herkeze tavsiye ederim. Fiyatıda uygundur. ps: CPU, çift xeon 2.66 olmalı ile yormamanın bir alakası yoktur.Tamamen virus koruyucusunun eseridir.Herkezi şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Symantec ---> 589/594[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Kaspersky Personal Pro 587 tane buldu. Bu arada hazır AV konusu varken reklam yapayım :), f-secure 2005 satıyorum: http://forum.paticik.com/view.php?id=167269[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 selam, reklam yapma. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar