Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu kütüphneye yıllar önce gitmitim giriş için ünüversite öğrenci kartı istemişleri milli kütüphane ama herhangi bi vatandas olarak alınmamıstım burası nasıl bir ülke bi nası bi yerde yasıyoruz :D[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 haklısın . sanırım böyle yaparak soğutulur sadece.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 milli kütüphane değil orası, özel bir kuruluş(ciddiyim, en azından bana verdikleri açıklama öyle) sadece üniv. öğrencilerini alıyorlar.. ki, ciddi anlamda büyük bir arşivleri oluğunu duydum...[signature][hline]aslında birşeyler yazıyordu burada, ama sıkıldım sildim...
Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet lisedeyken benide almamışlardı. bak yaw şimdi aklıma geldi ben oraya gidicektim üniversiteyi kazanınca. sırf girmek için. ama 5 sene okudum üniversite bitti :) o aradada aklıma gelmedi. niye daha önce açılmadı konu :(
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 özel bi kuruls mademde adı niye milli kütüphane üniversite kütüphanesi felan olsa anlıycam adı ama değil milli kütüphane[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yabancı isim olmasından iyidir milli kütüphane olması.buarada merak ettim nerde o yaw.yılbaşına gidiyorum gitmişken giriyim üni öğrencisi olarak :P
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 konaktaki yerden mi bahsediyoruz acaba? askeriyeyi geçtikten sora biraz daha ilerde
Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 konakta, devlet opera binası vardı yanında. Şu yeni konak mağazasının olduğu, ucunda bikız bi erkek çocuk heykeli olan sokagın diğer ucu. (ne tarif yaw:P)
Öne çıkan mesajlar