Masteis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Normalde server'a pre card'ı bitmiş olanlar boş iken girebiliyorya dolu olduğunda uyarı çıkıyor sadece pre'liler girebilir diye. Neyse denedim beramus'a girmeyi başardım fakat start diyince Disconnection diyor. Bugün dene dene hep aynı kafayı çürüttüm. Pre Card'da alamıyorum oyuna giremeden. Bunun başka bir yöntemi varmıdır? Bağlanmanın? Yada boş olabilecek bir saat varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 assadan connect e surekli bas bi sure sonra girio[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Banned_Me Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Belkide dc veriyorsa devamlı banned yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 blocklu deil [spo1=o_O][/spo][Bu mesaj Masteis tarafından 29 Aralık 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 o filmler ne filmleri biraz daha açarmısın rica etsem :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: BuFFeT, 29 Aralık 2005 00:24 tarihinde demiş ki: o filmler ne filmleri biraz daha açarmısın rica etsem :)))) pk videolarıdır cnm ne olacakki =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 XxX yazacak deil ya vizyon mu onlar :D[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 En güzel girme yöntemi aç olympia da char ilk o olympia ya gir 2 3 dk dakıl sonra relog yap girmek istediğin server a gir kesin giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: BuFFeT, 29 Aralık 2005 00:24 tarihinde demiş ki: o filmler ne filmleri biraz daha açarmısın rica etsem :)))) hahahaahahah iyi güldüm saol gokhan :D[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Beramus'ta ne oyuna girebiliyor nede karakter silebiliyorum. Sorunu anladım neden disconnected. Acaip bir sorun evet bahtsız masto :( Karakterde silemiyorum eimi?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar