karakemal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 http://bazarow314.sitemynet.com/mynet_resimlerim/ads_z.jpg birsey soyleyin bu ikinci char bole kaldi ya:(( nick : bazarow server : ares eleman: 61 assasinos:D np : ızcık bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yarıldım.... Bu ne beee... :D :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Aşmış arkadaşımız...[signature][hline]Kıldan sorulara tükürüksüz cevaplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ahauhuaha *!kopar*[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 mouse sol tuşu basılı tutmuş arkadaşımız.[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sol tuşa basili kalarak olmuo denedim:)baska bişe war[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Ares Lvl 65 Elemental lord Clan GODz NP 315k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cok ilginc bi durum allah allah :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 önce item ı taşıyosun oraya sonra kaydediyosun resmi sonrada itemin özelliklerini ss olarak kaydedip oraya taşıyosun üstüne kopyalayınca oluyo bitiyo ..[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 [spo1=RELOG YAPTIM DUZELMEDIIIIII!!!!][/spo][signature][hline]o_0[Bu mesaj Marl0_on tarafından 29 Aralık 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 http://bazarow314.sitemynet.com/mynet_resimlerim/sadasda.jpg al işte yeni ss sinide koyim ben buraya artistlik için koymuyom char gidiyo elden onun için koyuyom. adamlarda yapıştırmış diyo daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kim artislik icin koydu ? bak banada oldu pauldron yerine buff scroll geldi ve duzelmiooo RELOG BILE YAPTIM aga ok[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 zuhahahahah bu ne be :D[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :Heaven Np :325k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar