elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 RTE : sayın baykal diyorki cay 500bın lira efendim cay 500 bin lira degil Deniz Baykal: ben cayın fiyatı hakkında yorum yapmadım simit dedim RTE: cayın fıyatı hakkında ne diyosun o zaman bilmiyosun Cayın fiyatını ogrende gel o zaman izleyin çok komikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu dialogda RTE komik.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok komikler derken, tüm meclisi kastettim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu diyalogda her ikiside komik. simit ankarada 300 bin çayda 400 bin. mecliste bunları söylemeleri komedi. ama neyse siyaset yapmaya gerek yok bence zaten patide bu tür şeylerin bahsi bile geçmemeli ama bilmiyorum . iyi tartışmalar vs. vs.[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 harbi ntv de vardı bu akşam meclisten rte neler söylüyo valla db cevap verecek oluyo lafı adamın aazına tıkıyo[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 canın sıkıldı mı izle süper eğlenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kavga çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: laverda, 27 Aralık 2005 20:53 tarihinde demiş ki: harbi ntv de vardı bu akşam meclisten rte neler söylüyo valla db cevap verecek oluyo lafı adamın aazına tıkıyo mecliste oturup muhabbet edilmiyo benim bildiğim biri konuşma yaparken başka birinin oturduğu yerden kalkıp cevap vermesi komik yani bişeye cevap vermek isteyen konuşmak için kürsüye çıkar[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla deniz baykalın önünde de mikrofon vardı :)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o mic oturduğu yerden kürsüdekine cevap vermesi için değil ama:)[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ama cevap veriyodu, ya da vermeye çalışoıyodu :)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Al birini vur ötekine :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tamam[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ahahah iyimiş[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Zep, 27 Aralık 2005 21:15 tarihinde demiş ki: tamam ne ki bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Zep, 27 Aralık 2005 21:15 tarihinde demiş ki: tamam her topikte böyle demek moda oldu.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla 500bin lira ya, alayına isyanım ulan![signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet baya bi atışıyorlar Recep tayip erdoğan iyi koyuyor lafları :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla bana hiç öle gelmedi?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yaw bunları işi gucu yokmu birazda memleketle ugrassınlar kavga edeceklerine SAYIN BASBAKANIM YETER ARTIK AB YE DEİL TC YE baq[signature][hline]HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: -Cleglaw-, 27 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: said: Zep, 27 Aralık 2005 21:15 tarihinde demiş ki: tamam her topikte böyle demek moda oldu. moda olmasıyla alakası yok önceki postlara baksaydın arkadaşın gereksiz post atıp uzattığını görürdün uzamaması için yani bilmem anlatabildimmi[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bugün gördüm bağırıyodu "Yarası olan gocunsuuun. Niye gocunuyosun yaran mı var" diye..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bence, her user'a açtığı topic'ten user banlama hakkı verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o zaman "topic benim cevap yazmayın hülean" gibi bişey orataya çıkıyor. bu da hoş karşılanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Nostredamus, 27 Aralık 2005 21:27 tarihinde demiş ki: evet baya bi atışıyorlar Recep tayip erdoğan iyi koyuyor lafları :) Sen tamamını izlememişsin sanırım. Başbakan tek kelime ile döküldü. Kelimeleri çevirmekten başka birşey yapamadı.Pekte çeviremedi işin kötüsü. Özellikle Baykal'ı çok beğendik bugün ailecek. [Bu mesaj Buzx tarafından 27 Aralık 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar