Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

getright,flashget gibi proglamların calismamasi..


Bathory

Öne çıkan mesajlar

az evel 20kusur mb'lık bi dosya cekiyodum..bazı sayfalarda hani getright falan bilimum resume ozelligi olan programlar calismiyo ya..bilg kitlendi ve cektigim 18mb yalan oldu ;(
bi sekilde ben o dosyayı resume ozelligi olan programlarla cekemezmiyim?
cektigim dosyanın linkini (tam dosyanın linki)ni yazıyorum flashget'in download sourcesuna falan closed cache mi ne ole bisiler yazıyo..yani oyle bi progla cekmeme izin vermiolar kısaca ;)
of of
bi care.. ;([hline]Love,sweet love,darlin'...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dosyayi tam nerden indirdiğine bak örnek:
www.paticik.com/programlar/aaaa.exe gibi mesala
eğer bu şekilde dosyanin nereden download edilebildiğini görebiliyorsan. Download Accleator Plus adlı programı indir (ismi yanlis olabilir) Add URL kısmına tam adresi yaz ve download et.
Resume edecektir.
Yardım için özel mesaj'dan ulaşabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Resume edebilmen için, karşı taraftaki sunucununda RESUME edebilmesi gerekmekte yanlış bilmiyorsam. En azından FTP lerde böyle.

Resume desteklemeyen sunucunun kalmış olması ise hayret verici.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

internet explorer'ın bile resume ettiğini gördüm hayrete düştüm. demiyoruz, zaten getrighttan alışıktık. demiyoruz, getrightta da bazen resume etmeyen serverlar çıkabiliyor (böyle bir telsim reklamı mı vardı ne)[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...