Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=İsim de ayrıca orjinal][/spo][signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
------------------------------
Server:Xigenon
Nation: Karus
Job: Elemantal Lord
Clan: New_Age (Leader)
Lvl: 6x
Np: şimdilik yeterli değil

Mesaj tarihi:
Bu yazıyı gördükten sonra shot yazdım gerçi ama onu ss almak aklıma gelmedi. "Kral para kalmadıysa ben yardımcı olayım" :)[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
Mesaj tarihi:
tabeee... hatta "aga item plz"[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
Mesaj tarihi:
Kral abi iste mılletın ıhtıyaclarını gıdermesı lazm aslında :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Etrafında toplanma bi yana greeting yapanlar önünde oturanlar daha neler neler var. :)[signature][hline]Name : Kyra_
Nation : Karus
LeveL : 55+
Clan : ::KOMCOM::
Server : Ares
Class : Shaman
Np :1500 :)
Mesaj tarihi:
Abi kral para yardımı yapar da, 1 coin ne, onu anlamış değilim. Bu geceki savaşta ss alacak imkanım olmadı ama kralın İngilizce olarak yazdığı yazı aynen şöyleydi; "Benimle değil, Humanlar'la savaşın!!!!!!!!" :)
Ben sevdim bu kralı yaaaa :):):):)[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
Mesaj tarihi:
f9devil var galiba kral ares humanlarda ama yüzünü gören cennetlik:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
  • Yeni Oluştur...