Ceday Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bi ucak kazası sonucu, kazadan sag kurtulanların ıssız bir adada mahsur kalmalarını anlatıyor dizi kısaca. Fazla klişe gözükebilir ama son derece mükemmel bir dizi. Gerci bu adada öle hakikaten "ıssız" bir yer degil :) Dizideki karakterlerin hepsi kapalı kutu suan. (Daha ilk üc bölümünü izledim) Daha önce birbirini hic tanımayan bir toplulugun bir arada yasaması söz konusu ve her bölümde karakterler biraz daha oturuyor. Dizinin ilk sezonu olmasına ragmen nette biraz araştırınca baya fi fan sitesi falan da bulabiliyosunuz, anlasılan baya tutulmus. Netten indirme imkanınız varsa kacırmayın derim, hdtv versiyonu dvd kalitesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bu hangi kanalda?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hmz tam emin deilim ama abc die bi kanalda sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dizimax die bi kanal açıyor digitürk 14subatta orda da olucakmış[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hmz ilk 14 bölümünü izlemiş bulunuyorum ve öle bi yerde bitti ki bi sonrakini izlemek icin nası sabırsızlandıgımı bilemezsiniz :) digiturkte yayınlanacaksa eger kacırmayın bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ewt klişe gözüktügünü ben de sölemiştim ama izledikce sarıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ilk sezonu tekrar verirlerse izlerim diyorum yazin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 nerden indirebılırz şimdi bunu?[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: fizban, 30 Mayıs 2005 00:05 tarihinde demiş ki: hala izleyen yok. ilk sezon bitti. aşmış bir dizi. Ben ilk sezonu bitirdim Fizban. Hakikaten çok iyi dizi. Sezon 2yi merakla bekliyorum şimdi. Xanthe, büyük torrent sitelerinin hemen hemen hepsinde var, arama motorunda lost diye aratırsan çıkar.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 4 5 sene önce bunun amazona düşeni kanal d de yayınlanmıştı :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 download linki verebilirmisiniz ilk session için. emule olur torrent olur ..[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Eternal: http://www.mininova.org/search/?search=lost Buradan bütün episodeların torrentlerini bulabilirsin.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 saol da...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dizimax veriyor her çarşamba 9 da sanırım şu anda 15. bölüm oldukça iyi bir dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 böle tırstırıyo diolar doğru mu ?[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 walla bazı yerlerde tırsıyo insan çekimlerden ve müziklerden dolayı bende tam bilmeme ragmen adada garip şeyler dönüyor. [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 31 Mayıs 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dizinin en kötü yanı, olagandışı epey önemli birşey oluyor. ama bir dahaki bölümde hic sallamadan devam ediolar. ama yine de severek izlenecek bir dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: CEDAY, 31 Mayıs 2005 17:42 tarihinde demiş ki: dizinin en kötü yanı, olagandışı epey önemli birşey oluyor. ama bir dahaki bölümde hic sallamadan devam ediolar. ama yine de severek izlenecek bir dizi.. +1[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 pek bir hoş pek bir güzel dizi. 8 bölüm izledim. günde 2 veya 3 bölüm izliom. mystery ve thriller ve adventure bir arada çok güzel harmanlamışlar, üstelik sadece adadaki yaşam değil. flashback'lerle de çok güzel bezenmiş. helal olsun[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu dizi daha önce oynamıştı sanki... belki de konu aynıdır ama bilemiyorum..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hayır oynamadı yeni çekilen bi film bu ilk sezon türkiyede bitti amerikadada aynı sezondaydı galiba bakalım hemen vericeklermi çok pahalıya patlar ama ellerini cebe atarlarsa ben teyzemden izliyorum bi digitürk üyesi dha kazanırlar walla[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 eet ya super dizi herkese tavsiye ediorum ben de digiturk te gosterirken bu ne lanm die direk geciodum sora bi bolumunu izledim supermis ama o da son bolumdu malesef netten indiriorum simdi 14 teyim cok bomba bi yerde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya güzel diziler varda.dizi kavramını yitirdim ben kaçırıyorum hep.o zamanda anlamı kalmıo ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 baya odullu bi dizi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yakında ilk sezonu tekrar yayınlıcaklar cok guzel olcak[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar