Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost [Dizi]

Ceday

Öne çıkan mesajlar

Bi ucak kazası sonucu, kazadan sag kurtulanların ıssız bir adada mahsur kalmalarını anlatıyor dizi kısaca. Fazla klişe gözükebilir ama son derece mükemmel bir dizi. Gerci bu adada öle hakikaten "ıssız" bir yer degil :)

Dizideki karakterlerin hepsi kapalı kutu suan. (Daha ilk üc bölümünü izledim) Daha önce birbirini hic tanımayan bir toplulugun bir arada yasaması söz konusu ve her bölümde karakterler biraz daha oturuyor.

Dizinin ilk sezonu olmasına ragmen nette biraz araştırınca baya fi fan sitesi falan da bulabiliyosunuz, anlasılan baya tutulmus.
Netten indirme imkanınız varsa kacırmayın derim, hdtv versiyonu dvd kalitesinde..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
fizban, 30 Mayıs 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
hala izleyen yok. ilk sezon bitti. aşmış bir dizi.

Ben ilk sezonu bitirdim Fizban. Hakikaten çok iyi dizi. Sezon 2yi merakla bekliyorum şimdi.

Xanthe, büyük torrent sitelerinin hemen hemen hepsinde var, arama motorunda lost diye aratırsan çıkar.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CEDAY, 31 Mayıs 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
dizinin en kötü yanı, olagandışı epey önemli birşey oluyor. ama bir dahaki bölümde hic sallamadan devam ediolar. ama yine de severek izlenecek bir dizi..

+1[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
pek bir hoş pek bir güzel dizi. 8 bölüm izledim. günde 2 veya 3 bölüm izliom. mystery ve thriller ve adventure bir arada çok güzel harmanlamışlar, üstelik sadece adadaki yaşam değil. flashback'lerle de çok güzel bezenmiş. helal olsun[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır oynamadı yeni çekilen bi film bu ilk sezon türkiyede bitti amerikadada aynı sezondaydı galiba bakalım hemen vericeklermi çok pahalıya patlar ama ellerini cebe atarlarsa ben teyzemden izliyorum bi digitürk üyesi dha kazanırlar walla[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...