Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter Animeleri

Bone

Öne çıkan mesajlar

Daha önce Street Fighter II'nin dizilerini çekmiştim.
Şimdi film olarak Street Fighter II - The animated movie
ve Street Fighter - Alpha Warriors çektim.

Alpha warriors en kaliteli çizim gibi geldi.
Adamlar gayet güzel çizmiş.

Street Fighter II dizileri daha bitmedi. O yüzden izlemedim. Fena değil gibi. Alpha warriors'un tamamını izleyebildim sadece.
The animated movie ise diziye çok benziyor. Yer yer komik sahneler görebiliyoruz.

Ama beni Alpha warriors kadar cezbetmedi.
Hele ordaki Chun-Li ve Ryu'nun hastası oldum.
Defalarca izlerim bu filmi. Keşke dizisini yapmış olsalardı.
Akuma: "are you in a hurry, to die as well"

Film çok güzel.
Ama bazı yerleri anlaşılmıyor.
Mesela bu dark hadon nedir, kimdir?
Hadoken attığımızda adamlar niye paramparça oluyor?
Akuma Ryu'nun babası mıdır?
Ryunun hocası, Akuma'nın hocası mıdır, yoksa Akuma tarafından mı eğitilmiştir?
Chun-Li neden bu kadar güzel?[hline]By Gamers For Gamers
Sosyal ağlarda paylaş

Akuma zaten japonca'da şeytan anlamına geliyor.Yanlış bilmiyorsam Akuma Ken ve Ryu'nun hocasının kardeşi.Dark Hado bir tür kötü güç gibi birşey.Eğer kendini ona verirsen akuma gibi birşey oluyorsun.Çünkü aynı şey akuma'nın başına geldi kendisini dark hado ya verdi ve şuan kendisini öldürebilcek kadar güçlü birisi arıyor.Hadoken attığında parçalanmaları normal anime'de hadoken oyundaki gibi oynucak birşey deil :D

bu arada dikkatini çekerim Street Fighter 2 Animated Movie'yi çekerken dövüş sahneleri için gerçek aktörler tutuldu ve çizerler onları izleyip te yaptı çizimleri.Street Fighter Fighter Alpha'da böyle birşey olduğunu duymadım.Ama nedendir bilmem bende yinede alpha'yı daha çok beyendim ama hasta oluncak karakteri sorursan "Evil Ken" derim.Animated Movie'de ryu ile dövüşürken harikaydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Animated Movie'de hani geçmişlerini hatırlıyor bunlar alpha zamanlarını ben o çizimler kullanılsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Daha hoştu bence Alpha Warriors'a göre.Ayrıca Ken'i ezmişler Alpha Warriors'da adam en sonunda süper yapıyor herifin çenesi oynuyor sadece orda çok kıl oldum.Ken gibi bir adama yapılcak şey deil bu.Neyse zaten ryu ile iligliydi bu yüzden normal olmuş.Animated Movie'de Ken de Ryu'yu eziyordu :D :D

Ah o chun li duştayken çalan muzik ile vega ile dövüştüğü sırada ki müzik harika.

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 22 August 2003 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aha animated movie de bitti.

Valla street fighter II - animated movie'deki hareketlere bayıldım.
Adamlar deli yapmışlar dövüş sahnelerini. Tekrar tekrar izleyesim geldi film boyunca. Hele başta ryu ile ken'in dövüşü müthişti.

Ama hala aklım Alpha Warriors'da kaldı. Çok temiz ve müthiş çizmişler valla. Dönerek düşen karakterler animated movie'de yok ama bence grafikleri animated movie'ye bin basarç

Dediğiniz gibi animated movie'de müzikler süperdi.
Bir şey istiycem sizden, eğer animated movie'niz varsa, filmin en sonuna bakın, mutlaka müzik adları yazıyordur.
Bende bir tek:
Alice In Chains - Them Bones
Korn - Blind
silverchair - Israel's Son
Black/Note - Evil Dancer
gözüküyor. Ondan sonrası yok.
Sizde gözüküyorsa lütfen yazar mısınız?[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...