fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bu filme gitmeyeni veya gidip de beğenmeyeni döverim :) o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kıbrısta satıorlar bıle dvd formatında almıycam tabıkı ama unıde baslıyacaklar bak abı sole oldu bole oldu dıe dovucem sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 muhtesem bi film.İdeas are bulletproof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya 1 aydır her pazar gittiğimiz için geleneği bozmayıp yine pazar günü gideceğiz. ama şu kesin.Afişteki Freedom! Forever yazısı bile insani etkisinde bırakıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 harika bir film. diyecek başka birşey bulamıyorum. ha şunu sölemessem ayıp olur. hugo weaving sesiyle döktürüyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 özellikle filmin son 5 dakikasini tüylerim diken diken olarak izledim.. Tiyatro olsaydı 10 dk ayakta alkışlardım. Mükemmeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 filme resmen TAPTIM. Hugo amcam döktürmüş.. Adam en doğru zamanda en güzel shakespeare quoteları yapıyor.. muhteşem saygılı ve derin konuşuyor. hele hele o laf.. "idea's... are bulletproof".. veya "Remember.. rememberr.. the fifth of november... " ben bu adamın film boyunca yaptığı efsanevi quoteların hepsini teker teker netten bulup toplamassam neyim.. [spo] ha bu arada.. hiçbiriniz dikkat etti mi bilmiyorum ama.. "freedom" kelimesi filmde bir kez dahi söylenmedi. 1 kez dahi..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 internetten aramana gerek yok, cizgi romani turkiyede de cikti, ordan istedigin kadar bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Fevkalade bir filmdi, Hugo Weaving'e şapka çıkardım resmen. Amerika'nın politikasını ii taşlamışlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 demir leydi ingilteresine gondermeler var. 80lerdeki yonetim yani. cizgi romani okumayi bekliyorum ondan sonra yazicam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Quotes from V for Vendetta http://www.imdb.com/title/tt0434409/quotes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 gerçekten gidilip izlenilmesi gereken bir film.beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Çizgi Roman'ın yaratıcısı filme hiç destek vermiyormuş çünkü V'nin yansıtılmadığını düşünüyormuş. V çizgi roman'da iyi mi kötü mü belli olmayan bir karakter iken filmde Kahraman gösterilmiş.Buna tepki olarak Moore ayrılmış projeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 [spo]nasıl yani filmdeki v iyi karakter mi oluo şimdi :) adam manyak yahu nasıl iyi:) kıza bile kendi elleriyle işkence yapio :) tam adamın dediği gibi iyi mi kötü mü belli olmayan bir karakter [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ya imdb hata yapmış ya ben yanlış biliyorum film tarihi 2005 yazmışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 evt 2006 olması lzm ama imdb doğrusunu biliyodur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 En bomba sahne.. Filmi altyazisiz takip edenlerin %100'ünü altyaziya iten cümleler... ahah komik biraz ne bilim. V:This visage, no mere veneer of vanity, is it vestige of the vox populi, now vacant, vanished, as the once vital voice of the verisimilitude now venerates what they once vilified. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified, and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose vis-à-vis an introduction, and so it is my very good honor to meet you and you may call me V. Evey: Are you like a crazy person? [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 20:32 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 şimdi geldim filmden. gerçekten güzel bir film olmuş. replikler falan şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 evet mesh süperdi ora:) oha noluyoruz olduk topluca altyazıyı bile takip edemedim:) ama paso v le başlayan birşeyler söleydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 spoiler koysan mesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 [spo]bu arada natalie portman'ın bebeksi güzelliği dazlak halinde daha belliydi ve bir insan hüngür hüngür ağlarken bile nasıl güzel olur şaştım :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 natalie portman bence çok güzel biri değil ya nasıl seviyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 güzellik hem göreceli hem de sevmekle alakalı bişey güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa ayrıca film hakkında da bişey diyim. bir milleti gaza getirebilcek kadar etkileyici. kesin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 spoiler koysan mesh... ahaha bu attigim mesajdan daha komikti. Çok anladin di mi yazilanlari? filmin sonunu anlatiyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bir sahneyi çıkmış yazıyorsun burada.Ben daha izlemedim ama sayende... [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 13:19 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar