ZesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 geçen yıl yeni bi okula başladım,iki kızla çok iyi anlaşıyoduk 1,5yıldır,adlar seda ve esra..sedanın ailesi içerisinde sorunları var,,o yüzden biz iki arki hiç onun üstüne gitmedik bu zamana kadar.. 2hafta önce o iki arkim ben okulda yokken çok kötü bir şekilde kawga etmişler,oturdum esrayla,sorunu çözmek,barıştırmak için konuşmaya başladık,ama biz konuştukça ortaya bambaşka şeyler çıktı...sedanın yaptığı vede bnm önemsemediğim,ailesiyle sorunları war diye yüzüne söylemek istemediğim şeylerle sedanın ona yaptığı şeyler birleşince ortaya bambaşka bir tablo çıktı..bnm saf,içinde kötülük olmayn,herks hakkında iyi düşünen biri olarak gördüğüm seda aslında en iyi arkadaşlarına bile içtn içe zarar vern ama çaktırmayn biri olduunu gördm... ondan gitgide soğumaya başladım,yanına bile yaklaşmak içimden gelmiyodu,dün bana ne olduğunu sordu,ben de anlattım,ama onu fazla kırmamak için çok üstüne gitmedim,sadece bazı hatalr yaptığını ve ondan soğuduğumu söyledim.. peki o ne yaptı,,,geldi,,bana benimle ve esrayla ilgili düşündüğü tüm düşünceleri saydı,,gitti..öyle şeyler söyledi ki,şok olduk ikimiz de!!!meğer hakkımızda neler düşünüyomuş da haberimiz yokmuşşş!!! bende dayanamadım,açtım ağzımı yumdum gözümü,çok sinirlenmiştim,söyledim herşeyi bir bir... ama şimdi ona karşı hem pişmanlık,hem üzüntü,hem de kin duyuyorum... ztn sorunları war,acaba üstüne çok mu gittim,herşeyi sineye mi çekmeliydim bilmiyorum.. ama bir yandan da yaptıklarını hala hazmedemiyorum... belki de çok iyimserim ama hala onu üzdüğüm için suçluluk duyuyorum... oooof,of!!!yarın gidip onunla aynı sıray nası paylaşıcam bilmiyorumm... sadece içimi dökmek istedimmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya boş şeyler bunlar...al ikisini de içmeye git ya kavga çıkar ya da barışırlar..[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Valla sağlıklı bir yorum yapmak için yeterince bilgi vermemişsin, belki de olayı çok genele taşımak istemediğin için bilmiyorum, ama bu bilgiyle ne desem yalan olur. Önce kız neler yapmış, da farketmemişsiniz, yaptığından ne kadar eminsin, diğerinin gazına gelmiş olabilir misin? Ailevi sorunları ne kadar büyük, karakter olarak çabuk sinirlenen biri mi? Ya da belki de düşündüklerini değil orada sadece siz onu böyle dışlayınca dost dediği sayılı insanların da ona sırt çevirmesi sinirine acaip dokunduğu ve bunu hazmedemediği için hiç düşünmediği şeyleri sinirden söyledi? Vs vs... Yani şu anda herşey mümkün ne desek yanlış olur[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hımmmm...derin bir mevzu... [Bu mesaj jksqe tarafından 28 Aralık 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sorunları varsa biraz daha teloranslı davranmak gerekli bence.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: InneR_ChaoS, 28 Aralık 2005 17:47 tarihinde demiş ki: ya boş şeyler bunlar...al ikisini de içmeye git ya kavga çıkar ya da barışırlar.. HAHAHHAAHAHAHAHAH....!![signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dost kazigi deilki bu ? ne dost kaziklari var.. neyse gecer fani dunya ve kötüye giden bi dunya cakal olucaksin =P burasi kurtlar vadiisi laaaaaan[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar