Bowlz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İsimlerin yanında çıkan np sembolleri neye göre belirleniyor?Kaç np de ilk sembol çıkıyor?Yardım ederseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 arama yapmanı tavsiye ederim daha önce böle bi konu açıldı... ve bu np sembolleri server reslendikten sonra kazandığın npye göre yani national pointin ####/#### sağ kısmına göre veriliyo.... ve sanırım sıralamada ilk yüze girmen lazım[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ilk 100 de ilk K işareti gelir daha sonraki aşamalarda semboller değişir diye biliyorum[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : HESPERUS / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :66k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowlz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Saol aramayı bilmiodum malum yeni üyeyim ^^ arayıp buldum saol yardımın için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ilk 100 e girersen k gelir ve np ende artış oldukca işaretler m s vs vs olarak değişir[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 51 ile 100 arası K = Training Knight 26 ile 50 arası M = Mist Knight 10 ile 25 arası S (mavi olan) = Shadow Knight 5 ile 9 arası kırmızı işaret = Mirage Knight 2 ile 4 arası H ye benzer bişi siyah beyaz = Silver Knight 1 S(sarı olan) = Gold Knight[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar