TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya beyler bugün aldım hoş oyun moyun tmm ama scroll ratei artırdım da.. oyunun speedi nerden artırcam.. 1024x768 high detail ynuorum ama bence oyundan kaynaklanan bi yavaşlık var.. adamlar çok yavaş koşuo fln.. hızlandırma şeysi varmı hiç biyerinde??[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 options - game speed attım ama tutar yani bugüne kadar hiç "load game" in altına koymadılar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ahahah yok be.. orda olsa kasarmıydım.. *!orda görmemiş olma ihtimali varmıdır die düşüncelere dalar..*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Detail i kıs[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sanırım sadece skirmishte değiştirebiliyorsun hızını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 makinanı kasıyor işte.[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ama sonuçta oyun yavaş ilerliyor bilgisayar hızı ile alakası yok game speed yavaş. Adamlar yavaş hareket ediyor falan. tabi böle olunca da Red Alert in hızına alışmış insanlara, garip geliyor oyun[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 evet yavaş patch ile artıyordur belki daha kurmadım zaten skirmish dışındaki oyun türlerinde game speed i ayaralayamamak gibi kötü bi olay var[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 patchini nerden bulabilirim?[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 oyunun sitesinden tabiiki veya adresini ver postalayım ? :) (yalan)[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 crackli oyunun neyini patchliycenz?[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Skirmishde arttir campaignde de artiyor. 1.0da cok yavas 1.3 yaptim ben kokten cozuldu o problem.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: _Mordrac_, 23 Şubat 2003 22:56 tarihinde demiş ki: Skirmishde arttir campaignde de artiyor. 1.0da cok yavas 1.3 yaptim ben kokten cozuldu o problem.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. saol eer gerçekten oluosa denemeliyim... *!gider*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 CD key ini Bilen biri yazabilirmi acaba[hline]Toledor & InscriptolRyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 crackli olması sadece işini zorlaştırır ama patchlemeni engellemez[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ya orjinal exeyi bul koy. sonra patchle.. yeni patchle uyumlu crack bul.. çok kasış deilmi?[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Toledor, 24 Şubat 2003 21:52 tarihinde demiş ki: CD key ini Bilen biri yazabilirmi acaba[hline]Toledor & InscriptolRyze 4963-7882913-5984076-0674[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 sonuçta patchleyebiliyorsun. daha zor olduğunu belirtmiştim.[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 tabi cracki bulursan..[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 niye bulamayayım ?[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ohannesburg uninstall o kadar uzun sürdü ki...[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar