senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yeni açtım troyda nick: senko düşük lvlli başka varsa takılalım onlarla...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ctesi gecesi KO da yasadigim sifre rezilliginden sonra oyuna giremeyip dellenip silkroad u indirdim. PAzar sabaha karsi besh gibi bashladim ben de.Son haliyle level 9 bir archer mevcut. nick: nadia server: Troy[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 silksoul @ Troy Şu an itibariyle Level 10 Archer ama bugün mesaiye şimdi başlıyorum... ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 full str archer/cold sarmadı bende 2int1str spear/light açtım süper :D ismide Lite :-P[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Xian - Aege - Troy = NeroWarden[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 AGABEY : Aege lvl 15 Spear + Swordman cold + fire + force :( skillleri çok yanlış verdim. Resetlemem gerekiyor nerden yapılıyor bulamıyorum.[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 erguvan aege[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Xenocide_TR - Troy (abi çok KO ismi gibi ezik oldu ama olsun türk olduğum belli olsun diğer türklerden selam alayım diye yaptım :) )[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 troy=aceh[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Anemone_tr/troy bende turk olduğum belli olsun die yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 BloodV5-Troy[signature][hline]SilentHunter Level 60 Shadow Vain Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armedas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ArmEdAs- aege lvl 28 spearman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu arada Xenocide_TR karakterimde bikaç yanlış yapmıştım onu silmek için tıkladım sanırım 7 gün beklemek gerekiyormuş. şu anda Xenocide_TRK diye oynuyorum belki deiştiririm gene.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hadess / troy lvl 13 glaive :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arkadaşların yorumu üzerine birde okçu açtım oda şu anda 16 lvl oldu ve galiba onla oynuyacağım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bayrog/troy[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar En harbi Spy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Nick: Nwalka Level: 22+ Server: Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 nick:its2 server:troy level:20+ [Bu mesaj Jarlax3 tarafından 08 Aralık 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sfobo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sfobo - lvl 29 xian [Bu mesaj sfobo tarafından 08 Aralık 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 RainBowNinja - Troy ( lvl 18 blade fire ) MasterLiYeng - Troy ( lvl 12 glave - fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seskes Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 level 1 mystyle troy hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 CrazyBow-TROY lvl17(cold/archer)[signature][hline]sende katıl /server irc.papatyaonline.net #knight ve #silkroad kanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 puding lv. 8 para 41 k 30 exp. eagle[signature][hline]Efendi Olup Dünyanın Kahrını Çekeceğine Serseri ol ki Dünya Senin Kahrını Çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 BeAx die Bi noob war oyunda giant a ilk ben daldım lvl 14 te çat pat yardım o adamda dalmış sonra baktım ana avrat sövüyor. ... nın çocuğu nie düşenleri alıon. biz kestik sen topluon da cart curt. dedim ben kesmesem nasıl toplarım en çok damageyi ben werdim falan dedim adam demezmi benim lwl im senden yüksek ben kestim O_o. 1 saat yanımda küfür etti zor kaçtım. oyunda görürseni dalaşmayın bile. çocuk tur 9 yaşında kesin[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ayrıca söyleyim başka bi topic açmayım.. Knight Online den Sırf Bu Çocuklar yüzünden kaçmıştım burayıda sararlarsa gerçekten çok üzülürüm. Türkleri neden sevmezlerdi= küfür Hile Ve gene küfür. mümkünse küfür edenleri görüp dışlarsanız belki biraz azaltırlar[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar