Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundaki nickleriniz

Voys

Öne çıkan mesajlar

yeni açtım troyda
nick: senko

düşük lvlli başka varsa takılalım onlarla...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

full str archer/cold sarmadı bende 2int1str spear/light açtım süper :D ismide Lite :-P[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D
Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim
senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada Xenocide_TR karakterimde bikaç yanlış yapmıştım onu silmek için tıkladım sanırım 7 gün beklemek gerekiyormuş. şu anda Xenocide_TRK diye oynuyorum belki deiştiririm gene.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

BeAx die Bi noob war oyunda giant a ilk ben daldım lvl 14 te çat pat yardım o adamda dalmış sonra baktım ana avrat sövüyor. ... nın çocuğu nie düşenleri alıon. biz kestik sen topluon da cart curt. dedim ben kesmesem nasıl toplarım en çok damageyi ben werdim falan dedim adam demezmi benim lwl im senden yüksek ben kestim O_o. 1 saat yanımda küfür etti zor kaçtım. oyunda görürseni dalaşmayın bile. çocuk tur 9 yaşında kesin[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca söyleyim başka bi topic açmayım.. Knight Online den Sırf Bu Çocuklar yüzünden kaçmıştım burayıda sararlarsa gerçekten çok üzülürüm. Türkleri neden sevmezlerdi= küfür Hile Ve gene küfür. mümkünse küfür edenleri görüp dışlarsanız belki biraz azaltırlar[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...