Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundaki nickleriniz

Voys

Öne çıkan mesajlar

trevize geldim yoksun
ufaktan kasayim dedim ama kuest pesinde kosmak hic sarmaz beni ha archer yaptim cold 5 pacheronmudur nedir oda 5 arti cold ve bowdan birer skill aldim her oyundaki gibi bir mind sorunu var bundada peeh bir de oyun guzel ama gordugum en boktan kontrol bunda diyen arkadasi kutlarim katiliyorum maalesef

harunrasit
Sosyal ağlarda paylaş

Firestorm
troy[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D
Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim
senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez
Sosyal ağlarda paylaş

Regius-Troy lvl 8 cold-archer fazla oynuyamadım:( da beyler bişey sorcam ben questleri yaparken 2 lvl gec veriyorum aldıım lvldan partiye giriyoum mesela water ghost kesiyoruz bnm daldııma dalamıyacakları şekilde uzaklasıyorum adamlardan ama exp alıyorum onların kestiklerinden ve baslıyorum kelleleri toplamaya sizce bu doru mu yoksa direk questi mi yapiim bu questi 8. lvlda bitirdim %50 exp verdi cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Vieux@Troy[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!!
----------------------------------------
BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Küçükken Domuza Domzi derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Shewky : Troy
Gwindon : Troy
Shewky : Xian
Gwindon : Xian[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

Nick ElFayed-Troy

Lvl 13:) 3 quest yapıcam hali hazırda :D nasıl olcak bilmiyorum.Birde arkadaşlar bu jangan dışındaki şehirlere gittim in cin top oynuyordu.Çok beğendim.Kendimi bir belgeselin içinde gibi hissettim.Sırf oralarda daha detaylı gezebilmek için kasmaya değer.Bayıldımmmm......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gozupek, 04 Aralık 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
Nick ElFayed-Troy

Lvl 13:) 3 quest yapıcam hali hazırda :D nasıl olcak bilmiyorum.Birde arkadaşlar bu jangan dışındaki şehirlere gittim in cin top oynuyordu.Çok beğendim.Kendimi bir belgeselin içinde gibi hissettim.Sırf oralarda daha detaylı gezebilmek için kasmaya değer.Bayıldımmmm......

1 haftaya dolar taşar oralarda :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...