Voys Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Friends'e eklememiz için yazalım. Nick - Server Voys - Troy[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Washi - Troy[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II [Bu mesaj Fistan tarafından 04 Aralık 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ShadowSong-Troy[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Pati_Heidest Troy[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 trevize geldim yoksun ufaktan kasayim dedim ama kuest pesinde kosmak hic sarmaz beni ha archer yaptim cold 5 pacheronmudur nedir oda 5 arti cold ve bowdan birer skill aldim her oyundaki gibi bir mind sorunu var bundada peeh bir de oyun guzel ama gordugum en boktan kontrol bunda diyen arkadasi kutlarim katiliyorum maalesef harunrasit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Lord_Gift[signature][hline]Asdasddas asdasd asda Daytttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Elodea - Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Firestorm troy[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Vardı konusu ama genel konu olarak bunu kullanalım artık :D Nathaniel - Troy 15 lvl Archery :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Solona-Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regius Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Regius-Troy lvl 8 cold-archer fazla oynuyamadım:( da beyler bişey sorcam ben questleri yaparken 2 lvl gec veriyorum aldıım lvldan partiye giriyoum mesela water ghost kesiyoruz bnm daldııma dalamıyacakları şekilde uzaklasıyorum adamlardan ama exp alıyorum onların kestiklerinden ve baslıyorum kelleleri toplamaya sizce bu doru mu yoksa direk questi mi yapiim bu questi 8. lvlda bitirdim %50 exp verdi cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akita Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Herkes Troy ama ben genede yazayım Rockafella - Xian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Vieux@Troy[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bungala - Troy(okum bitti alcak yer bulcam)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 senko_ aege senko xian (bunla oynamiom pek)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Bungala, 04 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki: Bungala - Troy(okum bitti alcak yer bulcam) şişman blacksmith satması lazım. =)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Shewky : Troy Gwindon : Troy Shewky : Xian Gwindon : Xian[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Troy pati_private[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 cariye Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Nick ElFayed-Troy Lvl 13:) 3 quest yapıcam hali hazırda :D nasıl olcak bilmiyorum.Birde arkadaşlar bu jangan dışındaki şehirlere gittim in cin top oynuyordu.Çok beğendim.Kendimi bir belgeselin içinde gibi hissettim.Sırf oralarda daha detaylı gezebilmek için kasmaya değer.Bayıldımmmm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Xian = CilloP Aega = CilloP,Lokman yeni svrde = YasemiN ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: gozupek, 04 Aralık 2005 17:41 tarihinde demiş ki: Nick ElFayed-Troy Lvl 13:) 3 quest yapıcam hali hazırda :D nasıl olcak bilmiyorum.Birde arkadaşlar bu jangan dışındaki şehirlere gittim in cin top oynuyordu.Çok beğendim.Kendimi bir belgeselin içinde gibi hissettim.Sırf oralarda daha detaylı gezebilmek için kasmaya değer.Bayıldımmmm...... 1 haftaya dolar taşar oralarda :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 lethious - troy[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Xian Zork[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Valermos - Xian Alexian - Troy[signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar