perfi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 simdi net olarak sorunumu anlatayim son olarak counter strike da movie izlemek icin bir program indirdim ( programin adi : videolan vlc media player 0.8.4a ) . ve mp3 lerimi windows media player la direk cift tiklayinca acmak istiyorum . ama bu programi yukledikten sonra tum audio ve video dosyalar bu formatta acilmakta , bu dosyalari windows media player la direk cift tiklayarak acmak icin nereden ayar cekicem ??
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 şöle yap, mp3 e sağ tıkla birlikle seç/ program seçme ye gir. windows media player i seç alttaki bu dosyayı hep bu programla çalıştır seçeneğini işaretle, olur tahminimce =)
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sonra başka programlarında wma formatında görükmesi riskini aralaktan tabi. bişiy olmaz yap sen öyle.
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ne zamandan beri yardım konuları garbage' e açılıyor ?
asterix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sağ tıkla özelliklere tıkla ordan dosyanın biçimini deiştir...belki ozaman olur...
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 herhangi bir mp3 dosyasina sag tikla birlikte ac seceneklerini tikla ordan hangi programla acmasini istiyorsan sec ve alttaki bu programi default et tarzib isey olacak (windows da degilim bakamiyorum) ona basarsan sorunun duzelir
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 topiği açan adam ölmüş, rahatsız etmeyelim
Öne çıkan mesajlar