zopiks Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bence anahtar kelimeyi vurgulasan daha iyi olurdu. "Unutmazsam"[signature][hline]I'm trapped in this world Lonely and fading, Heartbroke and waiting
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu arada bölümün açıklama kısmındaki *halatsız girilmez* kısmını yeni gördüm :D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 selam, bence audi fan club olmalıydı. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Selam, Yaaa ! Paramecium sana özelden sorduğum sorudan kaçamazsın ama :D Bu arada mesajın başında Selam, sonunda saygılar diyen birini eleştirmekle, ben senin saçının rengini beğenmiorum demek aynı şey. Rahatsızlık duyulacak bişi değil bu. Bence Paramecium'u beğenmeyenlerin binayı terk etmesi lazm. Saygılar ![signature][hline]This Cat Scratches Free.
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yazik , harbiden cok yazik. zamaninda kel dyna ile karakediyi spam yagmuruna tutarak actirdigimiz bu bolumde , para gibi saygili ve bilgili birisini mod gormek benim adima cok sevindiriciydi. burasi futbol forumumu yahu , tarafiszlik filan tartsiliyor. zamaninda burda esh in pejo avatari vardi , yere goge sigdiramazdi pejoyu alan yetkilisi olarak , herhangi bir sorun yasamadi kimse , zaten sorun yaratmak isteyenleride takan olmadi. keske sende takmasaydin valla para , yazik olmus.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ehehe ben cidden seviyordum Selam/Saygılar olayını... herkesin bir tarzı vardır Paramecium da bu alışmadığımız tarzını en güzel şekilde buraya yansıtıyordu. Göremeyecek olmak üzücü tabi. Ama esas takıldığım Patinaj bölümünün Mod'undan nasıl olur da tarafsızlık beklenir. Yani o zaman mobil cihazlar bölümüne mod alınırken i-pod veya sony vaio fanatiği biri alınmasın yada pati pet bölümünde orc_lord husky fanatiği o da ayrılsın... Saçmalamışız bence baya... Eğer geri dönme düşüncen yoksa güle güle Paramecium... iyi yolculuklar :)[signature][hline]rtc
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 selam, bir yere giden kimse yok, en azından benim tarafımda yok :) sadece sıfattan uzaklaşma var okadar. blackrose dedi ki 'iki audi severe için dar burası. ya sen, ya ben!' ben de çekildim onun yolundan :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 E kayseriye gitmiyomuydun sen ben mi yanlış anladım... *!Efsane kıvırır*[signature][hline]rtc
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 selam, ehehehe halat almaya gitmiştim. osman blackrose'un halatını almış da ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 selam, artık bu topic sabit olmasa diyordum :) özel hayat kalmadı. "cumaya gitti gelecek" yazsın lütfen :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 *!kahrolsun audi faşizanlığı* *!audiyi seveni bizler sevmeyiz* *!sevdiği araba markasından insanların idolojisini bilemeyenlere ölüm!* *!selam vereni sevmeyiz* *!saygı duyana saldırırız* *!hey hey de hey hey.....*[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo
JsH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ben audi ye audi demem quattro olmadıkça... Evet nasıl yeni slogan kulağa hoş geliyor mu:P BUgün bir reklam görüm tv de audi ile ilgili çok hoştu böyle beskimo baba-oğul dağda geziyor görmüşsünüzdür kesin.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 selam, 2-3 yıllık bir reklam :) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
Voys Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 paramecium'u tanıyorsam 2-3 ay içinde genel yönetici olabilitesi var :)[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bencede var[signature][hline]www.otostopcu.org
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tamamını okumadım yazılanların ama gitmesin paramecium ya. o audi bilgilerini sıcağı sıcağına ileten tam bir audi fanıydı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 patinaj bölümüne neredeyse hiç bakmazdım(favorilere koymamışım zamanında,ondan önce de öyle çok fazla bi araba merakım yoktu ondan heralde..neyse).. ama blackrose'un yazdıklarına bakılırsa öegh yani..paramecium'u sırf bu yüzden bıktırdılarsa cidden ben de arkadaşlara saygı ve selam iletiyorum.. ama paramecium da göz ardı etmeli bu tür şeyleri.. ne biliim..denir ya ağız bu torba değil büzesin..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu topicin artık kalkması gerekmiyo mu ya. Adam burda cirit atıyo halen :) abzürt oluyo bu topic burdayken..
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 selam, ben artık kalksın diye yazmıyorum, sanki up'lıyormuşum gibi anlaşılır dedim. cirit atmak ne kelime, demir attım ben buraya :) ama mod'luk? asla! var mı sivil gibisi :p saygılar.
JsH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bence de topik kalksın artık pek bi mantıksız. bütün forumların son mesajını atan adamı gitti diye gösterirseniz sarhoş damgası yersiniz:p zaten paramecium un evi patinaj bölümüne çok yakınmış kapıdan kovsan bacadan girer bu.
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 selam, ben audi ag tarafından ortama salınmış gizli ajanım. amacım aklınızı çelip birer audi aldırmak :p saygılar.
matama Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sus pis audici audi kullananlara gay diyorlar mis zaten(a6 sini saklamaya gider)
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paramecium gördüğüm kadarıyla selamını eksik etmeyen, saygılı bir üyeydi yahu, gitmesini istemiyoruz... *İlk sayfadan itibaren mesajları okumuyomuş, hiçbir şeyden haberi yokmuş ayağına yatar*
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 selam, quattro isminden hatta allroad daha maço ne isim var ki otomobil sektöründe? citroen gibi saxo; renault gibi laguna, megane isimleri vermemiş. marka ismi bile karizma 'audi'. bakınız bmw veya mercedes (ki kısa olarak merco :P)... matama sana bi rs6 bulalım :) saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Selam, 10 veya 12 -artık her neyse- Nisan itibarıyla asker ocağına gideceğinden dolayı hayırlı bir askerlik dönemi için paramecium gerçekten kısa -veya uzun daha belli değil- bir süre aranızda olmayacak :) En sonunda konu bütünlüğü bu mesaj ile sağlanmış oldu :P Umarım ben gelmeden Audi 5 külliyatı çıkmamış olur :( Yokluğumda körü körüne Audi fanatizmini ve propagandasını kim yapacak? Kim Audi haberleri derleyecek? Kim otomobilden anlamasa da anlar gibi görünerekten ahkam kesip ona buna burun kıvıracak? Kim 'Selam ve Saygılar' yazıp antipatik iletişimi sonuna kadar zorlayacak? Saygılar.
Öne çıkan mesajlar