Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paramecium binayı terk etti...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesajlarına selamlayarak başlayıp saygılarını sunarak bitiren bir başka yetkilimiz daha olmamıştı

ama ne yazık ki bundaki samimiyetini anlayamayan bazı üyeler arkadaşımızı rahatsız etmiş durumdalar, daha önce de yetkisini bırakıp foruma normal üye statüsünde katılmak istediğini belirtmesine rağmen ilerde a3 2.0TDI s-line alabilirsem kullandırtmak şartıyla gönlünü almıştım :) ama bu sefer daha ciddi bir şekilde ayrılmak istediğini söyledi

bu isteğini yerine getirirken, saygının sevginin anlamını bilmeyen arkadaşlara da bir paket kına yolluyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Mesajımın çok laubali göründüğünü düşünerek değiştirme ihtiyacı hissettim.

Sırf şekilcilik uğruna bir insana saygısızlık yapmak, sırf onda yetki var "o kim ki bana kural koyar uygulatır" düşüncesiyle hareket etmek, bence paticikte yazan insanlara yakışmayacak bir davranıştır.

Heyhat! Üyeler arasında bile hiç yoktan kavgalar çıkmasına sebep olan bu zihniyet, Alan Yetkililerine karşı çekememezlikle birleşerek büyüğünden saygısızlıklara, ana avrat bacı küfür etmelere, yapabildiği her yerde tacizlere varıyor. Tarih bölümünde bununla uğraşırken aynısının hiç beklemediğim bir şekilde Patinaj bölümündeki Alan Yetkilisi'ne yapılması beni gerçekten şaşırtıp üzdü.

Üstüne üstlük burada şakayla karışık sataşmaları ciddiye alan, bu bağlamda tepki koyan ve hırsını dönüp Alan Yetkilisinden alan arkadaşları da kınıyorum. Kimse mükemmel değildir, hataları olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama bu size ona dandun girişme hakkını, onu küçük düşürme hakkını vermez.

Hohaaahaa bak nasıl kaçırdık diyen tek bir üye bile varsa ona buradan sevgi ve saygımı yolluyorum, "insanım" diye ortada geziyor diye.

Saygılarımla,

[Bu mesaj Cafein tarafından 02 Aralık 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
selam,

BlackRose'un böyle bir topic açacağına ihtimal vermiyordum açıkcası. sessiz sedasız olmasından yanaydım. artık TFSI motorlu bir araç alırsan ve haber vermezsen iki elim yakanda olur.

benden istediği bazı yazılar var, onları da hazırlayıp bitirdikten sonra geldiğim yere geri dönmeyi planlıyorum (otomobil merakı ne derece izin verirse artık). eşşek kadar adam olduk, şu saatten sonra gitti/geldi yapamam ben :) iyi düşün dedi, düşündük verdik kararımızı. çok güzel anılarım oldu, hepinizi özliyeceğim bıkbıkbık... konuşmayacağım çünkü daha düzgün kaynaşma ortamı bile olmadı ama itiraf edin buluşmayı denedim. sadece 3-5 kişidir şurda konuşmaktan/yazışmaktan keyif aldığım kişi. diğerleri alınmasın çünkü onları tanıyacak kadar zamanım olmadı :P

kimilerine selam/saygılar yazmam itici göründü ve şekilci dediler ama ben bunu sadece göstermelik değil, yazının içeriğinde de korumaya özen göstererek devam ettim. müzik bölümü sorumlusu hellhound ve fps bölümü sorumlusu silphatos inanmayan arkadaşlara bilgi verebilir. bazı dalga geçmeler de olunca hevesim kaçtı. üstüne cafein'nin söylediğini düşündüm. alan yetkilisinin tarafsızlığı konusunu. ben sevdiğim birşeyden (audi) vazgeçemezdim, sadece tarafsız taklidi yapabilirdim :) bu sebeple tarafsız olmamı gerektirecek durumu bertaraf ettim. olay bundan ibaret.

sağlam bir halatımız olsaydı alan yöneticiliğinden düşmezdik ;)

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Mesaj tarihi:
??? Nası ya?! Yok abi öyle kolay kolay gitmek yok! En azından ben bırakmam! Sadece Patinaj değil, diğer kısımlarda da aktif ve aklı başında yazılar yazan, bana bir şeyler katan birini bulmuşken bırakmam kardeşim.

*!paramecium'un kolundan yakalar, çeker çekiştirir!*[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
beşiktaşlı moderatör istioruz
prdon yanlış bölüm:-p

şaka bi yana ewt aşırı audici ama bu demek diilki sen audiyi sevmiosun seni banlıcam gibi bi tutumu yokzyn olamazda:-p onun için bence alan yetkilisi olmuş olmamış bişey değiştirmez.patinaj bölümü paticiğin en seviyeli bölümü bence onun için burda dier bölümler gibi olaylar çıkmıo.
yani bnm izlenimlerim bu bölümde olay çıkmadığı için +sını görmedim
ama -sinide görmedim eğer binayı terkettiden kastınız yetkili olmakdan çıktı ise farketmez.ama bidaha bu bölüme bakmıcam foruma girmicek flnsa
paramecium bizi bıraaaakmmaaaaa:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Mesaj tarihi:
Paramecium'un ayrilma sebebi tarafsiz olamadigi icin ise kesinlike birakmamali cunku patinaj bolumu otomobiller, otomobil sporlari, motorsikletler kisaca butun motorlu araclar icin acilmis bir bolum. Elbetteki herkezin sevdigi, herkezin begendigi araba var. Paramecium bunu fanatiklik sekline getirmedigini dusunuyorum. Hatta patinaj bolumunde kimse fanatik olarak bir arabayi savunmuyor. Herkezin kendine uygun gelen, kendi begendigi arabalar var. Anladigim kadariyla en son quattro tartismalar yuzunden gorevi birakmak istemis. Oradaki olaylar sacmaligin daniskasidir. Ordada bir postumda belirttigim gibi daha once patinaji ben boyle gormedim. Ilginc insanlar, ilginc yorumlar yapti. Bir konu yuzunden bir alan yetkilisi gorevi birakabiliyor ise biz bosuna tartisiyoruz bosuna bilgi paylasiminda bulunuyoruz. Eger hala bir firsat var ise parameciumun tekrar alan yetkilisi olmasini isterim. Cunku gercekten geldiginden beri patinaj bolumu cok renklendi. Birseyler kattigina inaniyorum. Iki uc tane kisi yuzunden birakamaz, birakmamali...[signature][hline]Who can explain?
Mesaj tarihi:
selam,

yazılanlardan sonra birşeyler yazma ihtiyacı duydum. onca mevzu arasında "paramecium'un alan yetkilisi görevini bırakması" en gereksizler listesinde ilk sırada olmaya aday bir konu :) bence değerli zamanınızı bu konu hakkında yorumlar yaparak harcamayın. gelmesi bir dert, gitmesi bir dert diye anılmaya başlarım sonra :P

forumlara ilgim devam edecek ama çok daha az selam/saygılara rastlayacağınızı söyleyebilirim. şu anda Bilim & Teknik köşesine ilgi duyuyorum ;) orada "izafiyet teorisi sempatizanlığı yapma" tarzı bir cümlenin kurulması pek mümkün görünmüyor ehehe :)

- abi bir mod gitmiş diyorlar?!
- boşver, ked...pardon, halattır halat ;)

saygılarımla.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Mesaj tarihi:
oow gerçekten üzüldüm ya tanımıyorum şahsen ancak mesajlarından okuduğum kadarıyla mütevazi sempatik
konuya hakim biriydi iyi bi moderatördü .
paramecium u üzenler yazık etmiş .[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Paramecium nereyeeeeee, abi herkesin bir yönü vardır senin de yönün Audi bizim bir şikayetimiz yok ki. Bende yeni yeni başladım foruma yazılarında, bu konu hakkındaki bilgilerinde çok iyi düzeydeydi, bir de bizim ünv nin makinasını bitirmişin daha ne isteyelim:)
Yani kime, niye üzülüp gittiğini söylesen de bari gözümüz açık gitmesek.
(Tehdit: bak sen gidersen sitedeki opelciler 3 oldu ben-vodan-aramis meydan bize kalır haberin olsun).
Tabii ki gönlümüz gitmemenden yana.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
Üzüldüm... ;(
Hem paramecium da benim gibi audi hastasıydı, markadaş bi modumuz vardı ne güzel (:
Quattro yazısı da yakışmış hani.(Halat yazılsaydı haha)
Audi de audi[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces***

[Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Aralık 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
foruma yazmayı pek sevmesem de okumayı çok severim.selam-saygılar olayı ilk gördüğümde bana da itici gelmişti.sonra adamın tarzı bana ne dedim.bi süre sonra bakdım bu adam bi şeyler biliyor ya dedim.sonra bi baktım alan yetkilisi olmuş sevindim.bugün de bi baktım ayrılmış üzüldüm :( .anladığım kadarıyla geri dönmeyecek ama ben yine de dön diyim belki döner.[signature][hline]RareBee
Mesaj tarihi:
açıkçası bansa çma geliyordu.. ha yapar eder mesaj içeriği beni ilgilendirir. ama ne biliyim , gerçek hayatta her konuşması onunda saygılar diyen bi adam bana gari gelir.. burdada öle geliyor[signature][hline]My Space
Mesaj tarihi:
selam,

ukalalık veya şekilcilik gözüyle bakılan bu selam/saygılar nereden çıktı? her bahsi geçtiğinde kendimi nedense bir açıklama yapıp, ifade etme ihtiyacı içersinde buluyorum.

snn serverlarında admin olduğum zamanlarda serverdaki insanlarla forumda da muhattap olmaya başladım. forum kalabalığa hitap edilen bir platform. msn, icq veya irc ortamı değil. sonuçta kalabalığa karşı yapılan tüm konuşmalara ilk önce selamlama ile başlanır, sonunda ise teşekkür edilip saygılar sunulur ve konuşma biter. bundan yola çıkarak da aynı uygulamayı ben yapmaya başladım. ben de im programlarında arkdaşlarımla konuşurken sizler gibiyim. her kelimeye selam ile başlamıyorum yani. sanırım birçok insan bu tarz bir hitaba alışık olmadığı için farklı bakıyor. 95'den beri sanal ortamdayım ve ilk bir yıl harici tüm geri kalan zamanlarda forumlarda moderatörlük veya serverlarda adminlik yaparak geçirdim. bu yazım tarzım paticik için yeni olabilir ama snn, sandwaves, nebula ve daha birçok forumda alışılmış hitap şeklimdir. eğer ortada bir gariplik varsa bu benim yazım şeklimden değil de sizin bu olay karşısındaki düşünme ve yaklaşım tarzınızdan oluşmaktadır.

peki size garip gelen şey benim hitap tarzım iken bu hitap tarzım ile dalga geçilen veya eleştirilen ben nasıl hissettim? bir insanın şivesi ile dalga geçilir mi veya bunun tartışması yapılır mı hiç? bunca yıldır ilk defa burada oldu bu. hayatta bana da nice davranışlar garip geldi ama farklı bir tutumum hiç bir zaman olmadı aksine onları o şekilde kabul ettim.

sözlerim şahıs bazında kimseyi hedef almamaktadır. sadece bu tarz düşünen insanlar içindir. sen yaptın, o yaptı gibi bir çocuk inatçılığı içinde değilim. tek istediğim yaptığınızın bilincinde olmanız. bir başkası daha farklı şekilde karşınıza geldiğinde aynı tepkileri ona da sergilemeyin.

fanatizm: ben buraya yazı yazmadan önce de audi hayranıydım, yine paramecium'dum. belki siz beni bu sıfat ile fark ettiniz sadece. patinaj bölümü zaten bir moderatöre ihtiyaç duyabilecek son yer. alan yetkilisi sıfatı ne bana birşey kazandırdı, ne de var olan kötü bir gidişatı düzeltmeme imkan tanıdı. belki normalde olabileceğinden daha fazla zaman ayırmamı sağladı okadar. alan yetkilisi sıfatının bende durmasının bazı kafalarda karakterimle birlikte anıldığında bazı sorunlar çıkarabileceğini düşündüğüm için bıraktım. ben hala audi hayranıyım, hala saplantılı şekilde inandığım birşey uğruna inatçı dille yazılar yazabilecek paramecium olarak buradayım. değişen birşey yok yani. eğer o sıfat zaten sizin ile daha iyi bir diyaloğumun olmasına neden olacaktıysa da varsın olmasın. fakat yazılarımın tamamı kişi bazındaki paramecium ile yazıldığına göre kişisel fikrimi beyan etmemin neden moderatörlükle bağdaştırıldığını anlamadım. ki tarafsızlık konusuna hiç gelmiyorum. körü körüne aptal tartışmalar yapacak biri değilimdir. eğer bu yönde düşünen varsa diyebileceğim birşey yok. kendimi düzgün ifade edememişim demektir ki hata benim anlamına gelir.

quattro için blackrose'a teşekkür ederim. bugün doğumgünüm, 28 yıl geride kaldı. gerçekten güzel bir hediye oldu. seneye s3 bekliyorum senden ;)

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Mesaj tarihi:
Sen şimdi paşa paşa kalıp S40ı test etmeye geliyor musun yoksa ben seni "dur şurada yetkili yetkili" diye dövmeye mi geliyorum?

Fanatiklik de yapılır, araba beğeni meselesi diyoruz, bunun sempatisi de olur fanatizmi de, beğenmeyen ya kendi malını pazarlar ya da susar. Problem, alan yetkilisi olup otorite sahibi olunca canı sıkılan adam sataşacak birini buldum diye gelir. Önemli olan kayda değer eleştiri ile hedehödö içerikli zerzavatı ayırıp kafayı buna takmamaktır. Sen en azından aynı anda hem komünist hem faşist olmakla suçlanmadın ve kimse sana ana avrat bacı düz gitmiyor :)

Kal hadi daha karpuz keseceğik, araç test edeceğik.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Arabanın işi vardı kusura bakmayasın.

Kısmetse haftaya, özelden mesaj atarım.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Aaa ben olayları kaçırdım galiba? Şu okumaya üşendiğim 2. sayfadan sonra bayıp bıraktığım Quattro postu ile ilgili birşeylermi oldu?
Yahu banada ilk başta itici gereksiz samimiyetsiz birazda ağır abi tarzı gelmişti fakat kısa zamanda alıştım artık gözümü rahatsız etmeyen hatta farkına bile varmadığım selamlama ve saygılama satırlarıydı onlar. Sadece bunlar sebebiylemi yani? Kaldı ki sende bunun üzerine gidip yazmamaya çalışmış fakat çok boş göründü gözüme şeklinde mantıklı bir açıklama yapmıştın..
Yada audi muhabbetimi? Tamam itiraf edeyim ki oda sıktı beni fakat bütün bunlar bu olanlara sebep değilki? Hangi zihniyet sudan sebeplerle rahatsızlık verip karşılıksız olarak insanlara hizmet vermeye çalışan bir insanı böylesine üzüp soğutabilirki? Yermeye çalışanlar hep vardır bende UO dönemlerinde çok karşılaştım insanların baskısı çok bunaltıcı gerçekten ancak paramecium, kalıp savaşmalıydın.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting

[Bu mesaj Vodan tarafından 05 Aralık 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
merhabalar olaylara bayagı uzak kalmısım ama yazılanları okuyunca selam/saygılar olayının fazla abartıldıgını düsünüp benım gözumde (ki bu kımseyı baglamaz) ne durumda oldugunu belırtmek ıstedım..ben paramecıumu sahsen tanımıyorum fakat moderator oldugu gunden berı yazılarının sevıye ve ıcerıklerı her zaman saygı cercevesı ıcınde olması en cok dıkkatımı ceken seydı..bence kım uzduyse onu yanlıs yapmıs ve kendısı bılgılı saygılı idi..ben hıc bı yazıda onun ınsanlara audiyi ısrarla empoze etmeye calıstıgını veya sempatizanlık yaptıgını dusunmuyorum ..zaten forumun olayı da o deıl mı herkes bıldıklerını sorulara cevap verme amacıyla paylasmıyomu o da audı konusunda bılgılı deneyımlı ıdı ve bılgı paylasımını deneyen bırı ıdı ..uzuldum ama moderatorlugu bırakmıs olması bıdaha patınaja gırmııcegı anlamına gelmez heralde..ınsallah her zaman gorusecegız[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae
Mesaj tarihi:
said:
paramecium, 05 Aralık 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
selam,
...quattro için blackrose'a teşekkür ederim. bugün doğumgünüm, 28 yıl geride kaldı. gerçekten güzel bir hediye oldu. seneye s3 bekliyorum senden ;)
saygılar.

fena halde RS4'e taktım kafayı :p
mutlu yıllar![signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...